eye candy

om man ändå såg ut så.. haha! nu ska jag träna upp mig. man blir ju sugen.. haha! och jag har ju längden inne!

image65


31 jan

ja jag har inte så roligt, johan är hemma hos sig och jag har jättetråkigt själv här framför datorn så det kommer nog bli rätt många inlägg ikväll.
jag är en riktig h&m tjej när det gäller kläder. man vill ju inte se ut som en skyltdocka för h&m men jag tycker verkligen om deras kläder.. jag gillar när det ser oplanerat ut men endå stiligt och fräscht ut.
och därför kollar jag mycket där och handlar framför allt mycket där, jag bara älskar det.
sitter inne på h&ms hemsida nu, ska se om jag hittar något ögongodis.

image62 image63
jag gillar stilen rent utav på hela första bilden..
och den andra lite kortare klänningen utan ärmar ser skitsnygg ut på. något för lite senare köp kanske!

31 jan

Dagens humör: trött men glad
Dagens sysselsättning: datorn och pojkvän
Dagens låt: Shayne Ward - No u hang up
Dagens frisyr: uppsatt med ett svart diadem, min plattång ligger hemma hos Johan och jag bara väntar på att få fixa till håret med min älskade björn axén plattis.. !
Dagens plus: att johan är världens SÖTASTE och att jag ska få linser.

image59
hittade en sommarbild från i sommras på grönan, var tvungen! :)

31a jan

idag har jag gjort mer än dom flesta sjukdagar. jag har vaknat runt tio, kollat på ungefär fem filmer, haft min käre pojke bredvid mig och vid ungefär tjugo över fyra åkte vi ner till synsam, jag skulle på en synkoll.
jag har ju glasögon, dom används väl ungefär fyra eller tre dagar i veckan, jag vet inte men det blir ofta att man glömmer.
visst, dom är skitsnygga, men jag vet inte riktigt om jag vill ha glasögon hela tiden, så jag bestämde mig för att ta klivet upp till linser, (dock rätt sent mot andra vänner som använder linser sen några år tillbaka), så om ungefär två veckor ska jag på en lins undersökning eller vad det nu kallades..
min syn hade försämrats med 0.45 eller vad det var. det var ju inte så bra . menmen, konsekvenser för att inte andvändning av glasögon varje dag.. 8|.

som sagt är jag fortfarande sjuk, eller ja, jag går på penecellin och sen har jag halsfluss.
trots det ska jag kanske med min älskade pojkvän till uppsala och kolla på en bil imorgon.. jag vet inte, det beror på om det fanns plats osv.
han ska byta bort sin (enligt mig epa) 240 mot någon sportbil eller vad det var.. någon nissan,
jag förstår inte varför det är så många som ringer på hans annons, men jag och erica har nog bestämt oss för att säga när någon frågar: för att det är tuurboooo! haha! skitkul.
imorgon skulle vara våran dag, så vi får väl se.

när denna sjukperiod är över ska jag ta mig i kragen och börja träna minst tre gånger i veckan.
hårdträning så att kroppen ser bra ut till beachen 08, haha ! ;), sen får jag nog ta att gå till solariet då&då.. kan ju behövas lite färg på denna bleka varelse, nämnligen jag.

höres


hårfärgsbesvär

jag har tittat runt lite på bilder, jag har hittat en hårfärg som jag tycker är supersnygg. i bet that alla har sätt bilden, och tyckt att det är grymt snyggt!
jag har haft blont hår i tusen år och jag vill gärna bli lite mörkare.. men mitt mod ligger lite lågt för att våga göra det. antingen besparar jag mig brunetthåret till hösten eller så gör jag det helt enkelt nästa gång jag färgar håret.
jag har en tid om ungefär en vecka. jag har faktiskt no idea om vad jag ska göra! men jag lägger in bilden, säg gärna vad ni tycker..

image58

g'day

idag är jag sjuk, igen!!!!!!!!!!! nu blir jag sur sur sur!
jag vet inte om det är för penecellinet jag tar mot det som kallas "blåskatarr" som man får när man haft för lite kläder på sig när det är kallt ute. (t.ex tights i 5 minusgrader!).. eller om det bara är mitt immunförsvar eller någonting.
jag blir iallafall inte glad av det, jag missar allt roligt i skolan, och när jag väl är frisk är det bara tråkiga saker i  skolan.
jag fick volleyboll på elv. och det är idag. så det missar vi idag!

image57

27e januari

TJAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
igår var jag och erica hemma hos henne i några timmar och kollade på oc, pratade osv.
Vid sex blev jag bjuden på middag hemma hos Ellen av hennes mor Marie, för att Ellen skulle sova hos mig haha. :).
Hon e typ världens snällaste :).
Sen runt sju gick vi hem till mig, jag ellen & erica, fixade oss och sen gick vi till kvantum och köpte rosa rosor till jeppson! haha. vi mötte nathalie där också, (:, sen gick vi hem till Jonte där festen var... det var rätt segt faktiskt. men när folk började bli lite berusade blev det ju helt klart mer liv. haha!
Jag paulina och Erica stog i hans tvättstuga, vetefan vad vi gjorde där, men det var så jävla roligt, haa, paulina stog vid tvättkorgen, sen snubbla hon ellr något, så hon ramla i tvättkorgen med rumpan före, jag slängde mig ut ur tvättstugan ut på golvet och bara skrattade. det var så jävla roligt, och självklart slänger dom sig efter, och det gjorde ju inte så att skratten minskade precis,hahahaha det var fan skitkul. haha! sen hände det en massa mer rolig saker. men no details, haha vill ju inte skämma ut my friends haha:D.
Vid elva halv tolv tiden kom det ungefär tusen människor så jonte fick panik eller något liknande och alla fick gå ut.
Alla pratade om att gå hem till den och den men det blev inget av det, följde strömmen och gick till shell där det var lite folk också.. så där "hängde" väl alla.

jag och erica tog två rosor av jeppsons blombukett, haha och erica skulle prompt ge den till filip(hennes pojkvän), haha, så vi fick gå till telegrafen.
Och det var så jävla kallt ute, höll ju på att frysa ihjäl. hade min nya trenchcoat, ja, det är nog ingen vinterjacka trots allt. haha! ,  men sen skulle Johan och dom också till telegrafen, så jag mötte Johan, jag frös så himla mycket så vi fick skjuss av mumpa hem till johan så lånade jag hans fjortisjacka. haha såg ut som en michellingubbe! men det blev ju inte mycket mer av att vara ute, jag fick skjuss av mumpa till mina "hemtrakter" och där stog ellen och väntade, hon och erica hade ju väntat vid telegrafen med filip när jag åkte och hämtade jackan, så dom hade fått skjuts av någon som ericas brorsas-flickväns-kompis-kände. hah! så dom fick skjuss till min gård, eller ja ellen skulle ju sova hos mig, så erica åkte hem till sig. hon får inte sova hos någon för tillfället, det har uppstått några mindre komplikationer.. haha!
om man ska uttrycka sig på lite finare språk ;).
ellen och jag åt rostisar och sen gick vi och la oss. vid halv tre ungefär ringde johan och sa att dm var på väg hem typ, haha. sen somnade jag och ellen om igen, sen idag gick vi upp vid ungefär tio.

idag har jag två måsten: städa och göra klart min so -uppsats. jobbigt.. sen senare ikväll ska jag vara med johan. poor.




ORKAR INTE SKRIVA MER CIAO! :)

26e jan

god morgon.
igår var jag med min pälskling all day, vi åkte in till haninge och bytte en tröja, och sen köpte jag en ny trenchcoat.
det blev en svart, jag har velat ha en sån jättelänge och så nu hittade vi en så det var ju perfekt. :)

Idag ska jag vara med Erica. Ska gå till henne snart. Göra klart so:N när också. haha, har inte gjrot klart det än.. uppsi.
Sen ska nog Ellen vara med också. vi ska till jeppe idag. eller det var hos jonte .. fast det är jeppes fest. han fyllde ju 16 igår. det ska bli kul!
men med tanke på att jag går på penecellin så ska det nog inte bli för överdrivet heller, det e ju bra (; haha.

menmen, skriver inte mkt intressant nowadays, det kommer my friend.
vi ses
CIAO

24e jan

tjatja, två dagar sen.
jag är sjuk! damp på sjuk. blir skitsur! i förrgår hade jag ont i halsen sen på morgonen vaknade jag av att jag var skitvarm och hade feber osv.. så nu e jag sjuk. men jag ska nog endå gå till skolan imorgon, för vi ska lämna in en viktig uppgift i SO:n, och jag vill ju gärna ha kvar mitt mvg.. + att det är idrott imorgon, roligtroligt. även om jag e sjuk. haha.
vi har fått välja nya elevensval, jag erica och natta tog volleyboll, men det var bara jag av oss tre som fick det. damp..?  aja, men marcus carimo och några fler fick iaf det. det e ju bra.
apropå inlämningsuppgiften. jag har inte gjort den. damn! vi ska skriva om en människa som lever på 1800 talet, man fick dra en lapp på vad man fick vara för slags människa, jag blev: en 13 årig piga som precis börjat jobba hos en snål bonde. alltså det låter skitlätt, själva uppgiften, men den e skitsvår.. för man ska ha med allt som var på 1800 talet osv.. hur svårt som helst. och den ska jag göra idag. damp!
har nog fått damp på rätt mkt by now. haha.

vid tre ska jag möta mika, vi ska ner i centrum och fixa en sak.. sen ska jag väl hem igen. haha, !
roliga tider här, nono.

men i helgen ska det nog bli kul.. eller ja, imorgon ska jag och johan in till antingen haninge eller sthlm och byta en tröja, vet inte om vi ska gå på den här filmen "i'm legend", den verkar väldigt bra.

Jeppe fyller även 16 år imorgon, får ta och ringa o gratta. vet inte om han skulle ha fest på lördag, men det lät som det. och jag fick komma. så vi får se :) hoppas.

men ja.. nu sitter jag i handuk och dricker daim cappucino. det är gott som fan, men det kanske inte är så bra, inte vetja.
snart ska jag nog föna mitt jobbiga hår och sen platta det. sen städa upp här. jag är pedant, det har jag fått av johan. haha erica är nog den som stör sig mest på det. haha!

nu är ju jag och petra 15 år. så vi får ha moppe ju! haha, och eftersom hennes far och brorsor o allt e värsta bil och sånt där nördar, har dom typ tio moppar. och mamma kände inte för att jag skulle få någon hon tycker inte att jag kan vägregler osv, haha , så jag får låna en av dom. perfekt. haha!

men ska nog kolla på pa lite, sen föna håret osv. vi hörs


CIAO

22 januari

DAGENS BRUD  !  GRATTIS PETRA NORDLUND 15 ÅR, JAG ÄLSKAR DIG ! <3


22a januari

"akta dig för människor, för människor gör dig illa"


20 januari kväll

vid två kom några från släkten, jag fick ett halsband av dom. att fylla 15 är tydligen"speciellt" in my family, så alla kusiner som fyllt femton har också fått något smycke som dom har kvar länge. typ.
orka!
sen fick jag pengar av pappa, farmor & bengt. och en femhundring i morse av mor som sagt.
av johan fick jag en jättefin tröja som är lite längre, fast vi ska byta storlek för den var lite för kort eller nåt. vene.
sen ett halsband! <3

haha juste innan alla kom ringde ellen och erica och ellen sjöng så fint i telefonen. haha jätttesöt. sen pratade vi lite, hörs väl senare ikväll. :)

innan alla kom gjorde mamma bottnen och det till tårtan, sen gjorde jag och johan det som var över.haha det blev fett epa, haha men den vart rolig. poor.
lägger in bilder på den där nere sen.
sen när alla gått, eller mja johan skjussade hem mormor farmor och moster. haha !
då åkte vi och fixade lite sen drog vi och köpte pizzaaa. haha , det var gott. superhungrig! hade inte ätit något på hela dagen.

snart ska jag och min lille pooooooooooooooooooojke åka hem till han och kolla på film. sen soooova, det e ju trots allt skolhelvete imorn!


bilder from today.
tårtan innan mamma förstörde den med ful låtsas snö. ( florsocker )
efter. :/
i got the cash flow! haha
johan kan skriva! haha <3
födelsedagsbarnet! höhö.

CIAO MY FRIEND's

20 januari

TJA, TODAY IS MY BIRTHDAY! läget? med mig ere skitbra. haha!
av mamma fick jag att jag får göra om hela mitt rum, måla, nya möbler osv. och en 500ing att spendera:) haha.
klockan är ungefär tolv och alla kommer vid två. johan lär väl komma när som helst:)

jag skrev inte igår, men jag ska bara skriva lite om i fredags.
jag, ellen, erica & hanna var ute hos hernvall (hanna) och sov i hennes egna lilla stuga. haha! skitkul hade vi.
the gang är samlat igen, så jävla happy.
ellen och hanna åkte ut tidigare än mig och erica för att vi skulle hinna fixa oss. ja jag och erica är inte dom snabbaste när det gäller att "bli klara" haha!
vi ringde dom och dom sa att dom bara hade två chipspåsar. jag och erica får spader, haha! ica kvantum nästa, två pringles rör och två chips påsar, två dipp osv.. haha ! så jävla rätt, vi fick skjuss av johan ut. det var mysigt att åka, även om det e värsta epa bilen:D haha, sen kollade gänget på fillm ute i hannas stuga, sen gick vi in i huset och gjorde nachos. jag och ellen är ju inte så praktiska vid spisen så vi fick skära lite grönsaker. och duka. haha och ericas uppgift brukar ju vara att diska, men hon fick göra guacemole, haha hon var så stolt över sin.. gröna röra:).
sen gick vi ut dit igen, spelade massa spel, myste osv.. sen vid tolv kom johan och tm förbi, vi gick ut och pratade med dom, det var mysigt. haha!
sen gick vi in igen och var med hanna och ellen, efter 40 minuter ungefär.
vi hade jättekul.
fan vad jag älskar dom :D, ellen ska tydligen ringa och sjunga för mig någon gång idag:D haha! , men fan vad bra att det är vi igen. that's something aight! :)

hoppas jag får något roligt. haha, menmen nu ska jag gå ut i köket och hjälpa mor att göra kärleksmums och sen ska vi göra tårta! haha fett kul jag ska skriva något på den :)

HA DET BRA, FÖR DET SKA JAG HA ! :)

jag & ellen vid matbordet i väntan på..
HANNA hernvalls berömda nachos! (dock innan vi lagt in dom i ugnen med ost osv. på ;D)
jag&Erica myser lite ute i stugan ! haha :)
mina brudar. <3

CIAO <3

image47

18e januari

good day, läget?
jag var hemma idag igen, och johan sov över. haha jag antar att han blev lite sjuk han med.
erica kom för ungefär en timme sen, vi ska ta bussen senare tror jag.. eller så ber vi johanpohan skjussa oss.
jag är ju trots allt "sjuk". haha.
snart kommer mamma hem med penecellin som jag då ska äta i några dagar. no drinking! hhaaa!
ikväll är det gänget igen. fyfan vad roligt! vi ska äta en massa onyttigheter och för "ovanlighetens skull" kolla på OC!
Sommaren 07 var det oc varje natt kan jag försäkra er om.
hoppas vi tar avsnittena där med när marissa dör. det e bäst. för då sitter hanna erica och ellen och storbölar, det e skitkul! haha :D
ja hör väl av mig sen, goooooooooooooooooooooooooooooooooood eftermiddag!
ciao

image46

17e januari tråk

1. Är du snygg? - ?
2. Är du fet? - haha nej
3. Är du smal? - typ, mittemellan eller något.
4. Är du en sportfåne? - faktiskt ja
5. Är du rolig? - fett kuul. haha?
6. Är du sjuk? - ja :O
7. Är du feg? - nej aldrig!
8. Är du törstig? - ja faktiskt.
9. Är du 15 år? - nej, om tre dagar
10. Är du rik? - neesh
11. Är du fattig? - neesh
12. Är du smart? - när jag vill. det vill säga ja. haha.
13. Är du shoppingsugen? - nej!
14. Är du retsugen? - njaa.. kanske?
15. Är du saknad av någon? - ja

fyra SKULLE
1. Skulle du vilja vara längre? - haha nej 181 lägger rätt bra tror jag.
2. Skulle du vilja väga mer? - nej
3. Skulle du vilja ha sex med en kändis? - beror på vem det är! haha ;D
4. Skulle du dricka dig full nu? - nej. går på alvedon och penecellin:D haha. inte endå heller. :)

sju KAN.
1. Kan du vifta på öronen? - ja. nej? ;D
2. Kan du slicka dig på näsan? - nej..
3. Kan du kolla i kors med ögonen?- haha ja
4. Kan du låta bli att prata på 4 timmar? - hmm.. nej.
5. Kan du vara på en fest utan att dricka? - ja kan jag väl,
6. Kan dina vänner lita på dig? - dom flesta. dom riktiga. :)
7. Kan du tänka dig att pierca dig i naveln? - nejfan. eller ja vene.


Fyra ANTINIGEN ELLER.
9. Pierca tungan eller näsan? - tungan, det ska jag göra. tror jag.
10. Vara seriös eller rolig? - både och maan!
11. Brinna upp eller drunkna? -  drunkna
12. Umgås med dina fiender eller föräldrar? - föräldrar? ;P


svara ÄRLIGT.
1. Tycker du om någon just nu? - nej. älskar.!
2. Sol eller måne? - sol my friend, sol
3. Vinter eller höst? - vinter. närmare till sommarn då!
4. Soligt eller regnigt? - soligt såklart.

om MIG.
1. Hur mycket är klockan just nu? - 20:56
2. Fullständigt namn? - Anna Eliza Emelie Wanqvist
3. Vart vill du bo? - fett lyxigt. by the ocian!
4. Hur många barn vill du ha? - inget, barn är .. något jag HATAR
5. Vill du gifta dig? - japp med johan mikael pettersson helst. :) fast inte försen vi är 25 eller något. haha!
6. Är du kär? - jättekär.
7. Favoritårstid? - sommar!

17e januari

idag är jag sjuk. ush! jag hatar att vara sjuk. känns som man missar hela världen!
jag har feber, förkyld, ont i halsen, ont i ryggen&magen, och sen har jag blåskatarr typ.. ush! det får man genom att ha för tunna kläder när det är kallt ute, osv..
Och det kan bero på att jag har haft tights nästan hela vintern. ushushush!
Frånochmed efter sjukdagarna blir det overall som gäller. haha nejdå.

jag började känna mitt jäklans halsont igår. ush! jag ellen erica hanna som hade planerat en fredagskväll ute hos hanna på torö i hennes stuga, för att återuppliva våra gamla minnen.. nu gör dom det istället, utan mig:( jag blir avis! haha.. men men, vi får hoppas att det kommer att bli dom där återupplivar dagarna flera gånger!
tack för igår brudar, kände verkligen hur mycket jag saknat oss fyra tillsammans! ellen karlsson, erica nygren, hanna hernvall, anna wanqvist. ofta inte det låter HUR BRA SOM HELST. :)

Imorgon missar jag även idrotten. Det tycker jag inte om. Men det blir väl dom flesta tjejerna i klassen glada för. Dom tycker inte om mitt damp som jag alltid lyckas få. undra varför!
det är ju bra att vi har det nya tillskottet^ natalie. hur bra som helst. hon e med på idrotten. ME LIKE!
Och inte bara för det, hon e feta snäll också:).

På lördag skulle jag hem till Ellen, vi får väl se hur det blir med det också.. hoppas jag e frisk.
Sen på söndag fyller jag år. Woho!;D haha.

Nu ska jag prata om något annat än mina dagar eller ja. Sitter och tänker på vad man ska äta när man är sjuk? Alla frossar ju i sig choklad och en massa onyttigheter. ett av mina nyårslöften var nämnligen att jag bara fick äta godis på lördagar. men hur ska man göra när ens föräldrar kommer med godis, bara för att man är sjuk? man kan ju inte bara lägga det i skafferiet.. eller? det känns fel. att veta att den goda chokladen ligger där i skafferiet och bara väntar på att någon ska äta upp den.. (?)
Och sen, vad ska man göra när man är sjuk? jag ligger i sängen en dag, sen orkar jag faktiskt inte ligga där nåmer. det e tråkigt och man blir rastlös. visst, filmer kan man ju kolla på. men hur kul är det att sitta och kolla på en mysig film, SJÄLV? nej.
idag låg jag i badkaret i två och en halv timme för att jag inte orkade gå upp och inte göra någonting. och när jag väl kom ut ur badrummet la jag mig på sängen och somnade i handuken. hm, not good. tråkigt!
och sen nu vid senakvällen, (20.15) bestämde jag mig efter en god middag att sätta mig by the computer.
Vet inte om Johan ska komma hit sen, om han vågar sig hit iallafall, han kanske inte vill bli sjuk.
hoppas han kommer, så kan vi vara sjuka tillsammans! haha.

Nu loggade jag in på PLAYAHEAD. jag vet inte vad jag ska säga, vip&vip betala, lala hela tiden. kan dom inte skaffa en jävla community sida som alla kan vara på utan att det kostar? haha, damp. inte för att jag inte tycker om pa. men platina vip, 50 kr för 30 dagar på en internet community. det säger väl det mesta?, även om jag har platina så tycker jag det är väldigt överbetalt.

Menmen, nu ska jag lägga mig i sängen och at least försöka sova. ! inte för att det kommer funka. men men,

ciao my friend!

16e januari

tjaahaa! läget ? med mig ere bra bra, jag är med ellen & hanna :)
idag slutade vi vid halv fyra, men jag gick fem över två, för jag orkade inte med elevens val. då gick jag och erica till via och mötte hanna och ellen, sedan gick vi hem till pellen.
Åt lite, skrattade och was the gang again;D
hur najs som helst. nu ligger ellen bredvid och LER

Snart ska vi äta tror ja, sen EGENTLIGEN skulle lille hanna och lille ellen ut och springa. fast nee.
:)
ikväll kommer nog johan till mig, juste.! han klarade körkortet, han kom på lunchen vid skolan glidandes i bilen, haha han var jättesöt när han satt där i sätet och körde! haha:) grattis iaf.<3

Menmen inte så mycket mer att skriva godkväll my friend, ciao!

JAG OCH PELLEN I SOMRAS! :) <3

Sommarlovstrion

Enligt mig så är det här den bästa bilden som någonsin tagits i kamerans historia..
Jag vet inte vad som gick fel med trion, men in one way hoppas jag att det på något sätt blir som förut.
"Fairytales don't always have a happy ending. But they can always be told more than once?"
Med det menar jag att det inte alltid slutar bra, men man kan alltid börja om

image44
Ellen Karlsson, Erica Nygren, Anna Wanqvist den fjortonde juli 22:32 2007

15e jan

ja hej, jag har inte skrivit på några dagar,
I lördags, (det är tisdag idag) var det fest hos Johan där, det var trevligt, kommer aldrig glömma det iallafall. Haha, en person förstår. hahaha! :)
 Orkar inte lägga upp fler bilder, det e över 300;O haha !


Sen vare måndag! det var igår. Efter skolan gick jag mika nathalie erica runt lite överallt. sen gick jag nathalie erica hem till mig, vi åt mellanmål vid fem typ, sen hade vi roligt inne på rummet. haha ta det inte på något annat sätt än du ska nu. haha! sen vid tio tiden tog jag min cykel och erica lånade mammas, så skjussade jag nathalie på styret hhem till henne, sen skulle jag och erica möta johan vid nynäsgård typ, men han kom inte, så vi började cykla mot bron. och då kommer två turkar med cyklar och börjar jaga oss! och vi som är superrädda för sånt där fick ju panik, hahahaha! vi höll på o dö, kasta in oss i buskar typ, haha! sen lånade erica min cykel och cykla hem, o jag och johan hem till mig.

Idag var det skolan igen, på morgonen mötte jag nathalie & erica vid cafeterian, vi hade matte därefter. sen några fler ämnen, minns inte för jag var så húngrig & trött. innan maten, so lektionen somnade jag! oj! haha natta väckte mig och ba anna, jag ba ee va:O haha, fett kul. sen lunch, det var äckligt! damp, jag som var skithungrig. !
jaja men thats school life. supersurt!
sen hade vi NO, vi hade en ny lärare som hette mohammed. han var väl okej.
efter det idrott, äntligen. enda timmen av två på veckan som faktiskt är rolig. vi hade volleyboll eftersom turneringen e snart. fyfan om vi inte vinner vet jag inte vad vi gör, jag hatar att förlora, jag är världens sämsta förlorare!
och när folk är oseriösa och bara står på planen och ba ngirenirng , jag får damp, jag klarar det inte.. det ltåer säkert skittöntigt, men det e så jävla sant så det inte e sant. (?)
men vi måste träna nu, och alla ska va seriösa. annars ¨får dom stå ut med mitt damp.
haha.. hemma nu iaf, ska städa med mor& sen kanske jag skulle ut o springa med elin. senare ska jag hem till johan pohan.
skriver imorgon, tror ja.
ha en bra dag, ciao my friend. <3

13e jan

dear blogg, har inte skrivit på någon dag nu, haft lite fullt upp faktiskt.
Igår vid 10 på morgonen var det konfirmationsläsning eller vad man ska kalla det, tills tre. Sen kom jag hem runt fyra, och vid sex kom Mumpa & hämtade mig till Johans&Kottes fest hos Johan.. Kotte fyllde 17 igår, och johan har ju redan fyllt den andra jan.
Det var kul där faktiskt, det kommer sitta kvar i minnet rätt länge i think :)
Somnade vid fyra fem, skulle upp vid halv tio, konfirmation igen! Jag och Elin möttes vid elon (haha elin-elon:D) vid kvart i elva, jag skjutsade henne på styret, haha och det har hon tydligen aldrig gjort förut, så hon skratta och skrek hela vägen, det var skitkul! haha :). Sen där Vid elva var det gudtjänst, vi satt där i en timme & en kvart. Inte för att jag tycker att det är tråkigt eller något sånt, men mja.
"Våran" präst, Lasse, som brukar vara med oss annars också, han e typ den skönaste prästen som finns! haha, alltid har han skitmånga historier och han måste ha ett jäkla bra minne för han kommer ihåg en massa saker. Men iallfall, så tror jag att han e jesus:O
haha, för idag på gudstjänsten, så kollade jag på han när han predikade om evangeliet tror jag, då ba ser jag värsta feta vita skenet runt om honom! i typ fem minuter! satt helt förstenad, sen försvann de när han börja snacka om nåt annat.
Så fromnowon, han är jesus i belive. haha :)
Sen fick vi prata om saker och skriva ner en massa, sen vid tre slutade vi. kom väl hem halv fyra. duschade, åt & kollade på jönsson ligan som gick på fyran, cornflakescuppen tror jag den hetr, Haha den e soft ju.
Snart kommer Johan tror jag,
Lägger in bilder sen, haha
telegrafen bilderna blir det nog inget av med, för jag har inte fått dom än! haha :P

ciao my friend


11e jan

Halå ! :)
Hur är det today? med mig är det bara bra!
Har satt in mig på tanken att gå upp sju varje dag. idag kom jag upp då! ställde klockan på halv, men endå, jag kom ju upp tidigt endå, för att bara ha två minuter från skolan.
Idag i skolan hade vi spanska, och som jag sa förut, har våran spanska lärare miguel slutat. Det suger! för han va skitbra.
Men vi fick en ny idag, typ kristin eller nåt. Hon verkar tro att vi e eliter på spanska, pratade spanska hela tiden.. vi satt helt förstummade! haha.
Vi fick göra övningar, haha.. jag och nathalie gjorde vårt, hon sa massa ord , man skulle typ säga vad sin kompis gillade, vi sa "nathalie gusta futbol, anna gusta futbol" haha ;D skit-o-komplicerat mot hennes jäkla spanska :D.
Sen hade vi idrott, bästa lektionerna på hela veckan. Vi hade volleyboll, det vr skitkul! Volleyboll e roligt. Vi ska vinna i år igen! Förra året vann både tjejerna och killarna i våran klass, så vi blev typ supersegrare :).

Sen lunch, det var typ chicken nuggets med ris o sås osv.. det var gott. men det hade vart bättre om det inte var äckligt fullkornsris! ussssssshhhhhhh, palla! sen har dom tagit bort våra brickor för att " det blev bättre för miljön" , yeah right, bara för dom inte orkar diska!

Sen so, läste hela lektionen. Men jag tror nog att dom flesta låtsasläste och sov egentligen.haha.

Nu i eftermiddag ska jag städa här, jag och mamma. Vi ska rensa bort allt onödigt, mitt rum ska bli stek.
Ska bara ha raka linjer och det ska vara stilrent, inget plock eller färgigt. Det ska vara enfärgade färger, snygga möbler och snyggt inrett! time to see forward.
Efter det ska jag nog till Johan, ska sussa där i gues.

Skriver later! ciao my friend. :)

9e januari

Tjo my friend.
Idag var jag i skolan, första dagen på vårterminen. började 09.00, våran no-lärare & spanska-lärare har slutat. damp! alla lärare bara slutar.
Menmen, det var väl okej endå, inte så mycket jobb faktiskt.. alla pratade mest om jullovet och en massa andra saker.
Just nu sitter jag och lägger över bilderna från mobilen, vet inte om det e något intressant där.
Har inte fått bilderna från telegrafen än. Men det kommer väl.

Vi fick en ny tjej i klassen idag. Nathalie. Söt! :)

Klockan 19.00 idag är det fysträning ute, jag kommer få andningssvårigheter^^ haha!
Menmen, för att nå upp till bra kondition måste man ju kämpa tills den är på topp! right?
Efter det ska jag vara med johan tror jag, inte säker. de e ju vid sju, sen tar det väl 40-50 minuter, tio i åtta, sen ska jag pallra mig hem också, inte för att jag vet vart springandet slutar, och sen ska jag duscha osv. Men vi får se.



Jag måste ha mer kläder! Måste ha mer som matchar varandra.. får ta & åka in igen till stan någon dag!

Sen måste jag ha den där parfymen.

Men nu ska jag ta mig lite att äta!, god kväll gott folk. ha det! ciao


 

The parfume !

Telegrafen!

Mammas birthday, johan at the sammankomst:O haha, <3



GOD KVÄLL guys


Har tråk

1. Pratar du fortfarande med personen du kysste senast?
Japp!
2. När var det senast du kysste nån?
Idag, för några timmar sen
3. Har du sett din bästa vän gråta?
?
4. Vad åt du senast?
Donken! <33333333
5. Har du fått någon komplimang idag?
Ja, faktiskt! :)
6. Har du varit med i en rättegång?
Neje
7. Är du polare med grannarna?
Japp, oskar&linus power
8. Vilka språk pratar din mamma?
Svenska
9. Vilka länder har du bott i?
Haha SWE!
10. Vilken är din senaste piercing?
Ja, the regular.. öronen? 5 hål!haha ;D
11. När åkte du bil i mer än 15 minuter senast?
I lördags.
12. Gay?
Super. Neeeje.
13. Har du däckat/spytt för att du druckit?
Nej faktiskt inte :)
14. suger det här?
En annan tidpunkt, plats: ja. nu: nej
15. Har du varit på ett party?
Jovars!
16. Vad skulle du säga om jag sa att jag var kär i din bror?
I'll kill you.
17. Har du sett din bästa vän naken?
Näe.
18. Skulle dina föräldrar bli arga om du blev avstängd från skolan pga slagsmål?
Haha antagligen
19. Var är dina syskon just nu?
Gotland, Stockholm, Jönköping.
20. Vad var den senaste drömmen som du minns?
Att jag & baby var på landsort, i sommar
21. Vilken tid gick du upp imorse?
Halv elva
22. Vad ska du göra i helgen?
Partajja
23. Vad står det i det fjärde smset i din inkorg?
vi orkar inte vänta, vi möts där inne <3
24. Vad finns i din bakficka?
Sitter i shorts:O
25. Vad är det första du gör på morgonen?
Pussar på johan!

8e januari

TJO MY FRIEND!

Idag har jag och Johan gått upp vid halv elva, fixat oss och åkt till Stockholm för han skulle göra teori provet för körkort.
Hagberg följde med också.
Johan klara sig med 58/65 på provet :) roligt roligt <3
Jag hittade en parfym jag absolut ADORE!
Den ska jag önska mig på min 15 års dag!

Sen åkte vi hem med 16.22 tåget, kom hem och jag hämtade allt jag har hos Johan, sen fick vi skjuss hem till mig av nyblivna bilpappan mumpa ! han kirra körkortet idag, eller ja ! igår ;P den e ju efter 00.00.
Grattis för det iaf, mumpa! ;)

Telegrafen nästa,
Sen på några sekunder, eller mja en halvtimme fick jag fixa mig. EFTERSOM petra&hennes pojke ville gå tidigare.. än jag liksom tänkt mig!, så jag sprang runt och valde kläder, frisyr och jaaaaa. SUPERSTRESSAD! bra första intryck hennes pojkvän fick av mig, haha! superstressad fjortis typ.. fast så e det ju inte! han får se petras bästis som hon brukar vara en regular day istället. :) haha!
 Det var nämnligen "disco" på telegrafen, det var över 450 ungdomar där, fyfan vad kul det var!
Dansa dansa dansa, och alla vänner! Gud vad kul det var, jag tycker detta borde vara en en-gång-i-månaden-grej!
Då hade det vart lite att längta till iallafall.

Jag hade på mig, ett mörkare linne under min vita skjorta, skärp i midjan & mina cheap monday jeans(förälskad), sen min klocka, massa ringar, armband halsband örhängen. festfixad!
även mina silver ballerina skor med diamanter på, och nu kan jag bara säga........... HEMSKA SKAVSÅR!
ussh. Dansade ju väldigt mycket och jag kan säga att nu kan jag inte ha dom där.. på ett bra tag! haha (;

Imorgon ska jag sova längelängelänge, sista lovdagen! not cool.

 david adem, jag & carimo laxroix. haha ljuset är dock inte så bra! ser ut som aliens, men enda bilden jag kunde hitta från telegrafen.




GODNATT MY FRIEND!



ett speciellt tack till Johan Pettersson..- för att du finns! JAG ÄLSKAR DIG

6e Januari


Grattis mooooooor 50 år idag.


Jag & Johan gick upp vid tre idag, vid fyra kom några av mammas kompisar, dom är kvar än.
Jag & Johan ska snart till honom, ska bara lägga in bilderna sen igår:)



 Nästan alla!
Johan, Jag, Kusin Lina, Lite av kusin Ida
Kusin Ida
Davids tjej Kina, David kusin, Jonathan kusin
Kusin Lina & Jimmi(hennes pojkvän.) :)
Jonathan kusin, Johan, Jag damp, Lina Kusin

Hörs imorgon <3

måste sova!

Jag & älskling är mycket trötta nu, jag orkar intee lägga in bilderna idag, gör det imorgon istället :)
godnatt!

image31image30image31

Partymamma!

Mamma fyller inte år idag, men idag ska hon ha en så kallad sammankonst för the family.
Grattis i förskott, 50 år! haha :)

I morse vaknade jag & mr p vid nio, eller ja klockan ringde då.
Min träning började vid elva, Elin & hennes pappa Patrik(även kallad patte av oss,haha!) hämtade mig vid kvart i elva, sen åkte vi till gsm och tränade.
Jag säger bara, konditionsövning dom närmaste ÅREN för mig! Har inte tränat på över en månad, !
Vi ska börja med fys nästa vecka också. Det blir kul!
Då jävlar ska vi köra som fan.
Ursäkta språket!
Efter träningen hämtade pappa mig så åkte vi och köpte present till mamma.
Vi köpte tre stora vinglas, skitsnygga! , ljus, tulpaner & haha.. en ryggbiff & bea sås;D hahaha! jag & pappa äter alltid det hemma hos pappa, och mamma ba jaja vi ska äta det nån gång varje gång jag säger att det e min favoriträtt, så det blev väll plojjet i år med mammas present! Och imorgon ska vi äta biff, potatis & bearneeise sås!
SÅ JÄVLA RÄTT


Idag har jag på mig mina rätt nya cheap monday jeans, inte bara för märket, men jag är förälskad i byxorna!
Jaja, dom byxorna, en vit skjorta från h&m och en , vad ska man säga.. inte väst, men sak över , som ett linne nästan! svart stickat "genomskinligt", high knees strumpor från h&m även, några silverarmband, stora silvriga örhängen & min fina klocka. Och ett halsband ofc! ;)
Sen har jag fixat håret som .. som vanligt nästan;P, lite partaj bara. Fönade hela håret efter duschen, och med mitt jäkla hår tar det minst en kvart att föna det torrt. Sen plattade jag ner allting, fixade luggen och sminkade mig ganska cute.
Turkos ögonskugga, lite ovanligt! :)

Men snart kommer alla, ska kila! skriver om dagen senare, ha det bra! ciao :)


image29

bloggarn1

Nu sitter jag och funderar om jag ska göra något mer med bloggens layout?
För några timmar sen var min blogg helt laggig, jag har gjort någonting så det bara var html text över hela sidan, när man sökte på http://hejannaw.blogg.se/, jag tröck på hjälp uppe i hörnet och skickade mitt problem till bloggens såna där som hjälper, jag fick svar på direkten och det fixade sig galant! dom som, jag vet inte om dom jobbar med det här, men vi säger att dom gör det, dom som JOBBAR med detta, dom är riktigt trevliga! fick ett mycket trevligt svar tillbaka.
Sen fick jag några sidor som hjälper till med layouten, ! trevlans.
Nu funderar jag på om jag ska göra nåt mer, men det återstår att se. för nu orkar jag inte göra det^
Klockan är nu 17.09 och om 51 minuter kommer johan pohan hit:)
Då ska jag tvinga han att hjälpa mig med att fixa tills imorgon!
Vi måste lägga oss tidigt, för imorgon klockan 10 har jag min efterlängtade fotbollsträning, gud vad skönt det ska bli.
Jag&Hernvall ska vara asbra, har vi bestämt :).

Nu ska jag klä på mig vanliga kläder osv.
ha det bra,! ciiiiaaao :)  

Nu ska jag klä på mig vanliga kläder osv.
ha det bra,! ciiiiaaao :)

image28johaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan!

Trötter

godmorgon, klockan är kvart över tre och jag har vaknat för dagen! bra, eller?
Nja! om jag ska klara mig på skolans tider i ca ett halvår framöver, måste jag börja gå upp och gå och lägga mig i tid nu!
ush. men jag la mig tre igår, men jag som har en del svaga punkter så kan jag berätta för er att mörker är en av dom!
och klockan var tre på natten, och jag är såhär "överkänslig" för "övernaturliga" saker, jag har faktiskt sätt spöken! eller , alltså hört/sätt saker röra sig osv.. tro det eller ej med det är sant, enligt mig:O.
Så jag låg i min säng kollade på tv, hörde massa ljud. antagligen inbillningar. men det gör jag alltid, så jag reste mig upp och började leta efter hörlurarna till telefonen. efter trettio minuters letning låg dom nästan framför näsan på mig! Men skönt att ändå hitta dom, så jag låg och lyssnade på musik tills fem/halv sex, jag kan inte somna om det är rätt låt, så jag var ju tvungen att byta hela tiden, och då somnar man ju inte. problem!
men sen vid fem halv sex där kom det en bit där det bara var lugna låtar så jag antar att jag somnade! haha, sen vaknade jag av att mamma ringde klockan ett/två sådär på hemtelefonen sjuhundra elva signaler och telefonen är i hallen så jag orkade inte resa på mig! höjde ljudet på tvn högt så jag inte hörde den där äckliga signalen som jag absolut HATAR på morgonen.. eller ja, förmiddagen!

nu ska jag ta mig till frukostbordet, ha en bra dag! skriver möjligtvis ikväll. CIAO! :)
Nej tack till jobbiga signaler på morgonen.

Hur mysig är du ? ;D

(/) du bär mjukiskläder minst 2 gånger i veckan (på loven och på kvällarna)
(/) du tycker joggingbyxor är skönare än jeans
(x) du tycker om att kramas
(x) du kramas minst en gång per dag
(xxxxx) du har en partner du ofta myser med


(x) du har blivit masserad
(x) du masserar andra
(x) du tycker om att ta en fika någon gång ibland
(x) du har sett någon utav filmerna: titanic, armageddon, love actually, a walk to remember
(/) du dansar oftare tryckare än vildare danser


(x) du tycker både om att dricka varmchoklad i backen och ligga och steka på stranden
(/) du brukar läsa en bra bok innan du går och lägger dig (ibland)
() du är en lugn person
(x) du hänger oftast vid bänkarna/sofforna på skolan

(x) kompis-middag är aldrig fel

(x) du tycker om att gå på promenader med kompisen
(x) du går på bio någon gång då och då
(xxx) i din säng finns många kuddar, kanske även ett gosedjur
(/////) du tycker om små bebisar

(x) du föredrar lugnare cafén än mer högljudda

(x) du klär dig inte så ofta i skrikiga färger
(/) du höjer nästan aldrig rösten
(x) att ligga i soffan under ett täcke är det bästa du vet
(x) du har somnat på en lektion

(x) hoodtröjor är din grej

(/) du kan vara utan smink / håret ofixat i skolan någon dag
(/) du har gått på stan i joggingbyxor
(/) du föredrar finare restauranger framför mcdonalds/max


18 ! haha halvmysig sörru :)


0-5 överenergisk person eller tycker du bara inte om att mysa? kom igen, ta det lugnt. annars dör du av en hjärtinfarkt.

6-12 det är inte fel att gå utan håret fixat till skolan, alla kan väl unna sig att ta det lugnt ibland?

13-19 du är bara lite halvmysig. du tycker om att mysa, men dras ändå till att festa?
20-24 vilken mysig person du är. du kanske festar och myser lite vartannat


hellu

Sitter här vid datorn nu, har lite småtråkigt! klockan är halv två på natten och jag är absolut inte trött!
funderar på vad jag ska göra med resten av lovet.
När skolan börjar igen, då ska jag ta i som fan, så jag antar att det bästa jag kan göra med resten av dom kvarstående sex dagarna på jullovet 07/08 är väl att ta det lugnt och förbereda mig för hard work work..
Ska ligga på vg & mvg i alla ämnen, inget g för min del, that's not my thaang.
Låter lite .. men skitsamma, jag ska make it.
Sen har jag ju en sommar att se fram emot också, med min älskade johan pettersson!
jag är verkligen kär i killen, he makes my day!

Fast jag tror nog inte att det blir så mycket vila, möjligtvis på måndag / tisdag nästa vecka. Imorgon ska jag hjälpa till här hemma inför festen, sen lördag festen, åka till stan / haninge, söndag, "liten" fest för mammas vänner, dagen innan bara släkt. Sen måndag blir väl lugnt.

Johan har gjort om sin pa, jättesööööt.

Han har en Per Gessle låt, "Om du kommer ihåg" heter den.
Per Gessle slash Gyllene tider tillhör nästan mig och johan, alltså inte att bara vi får lyssna på dom men alltså.. när man hör Gessles röst tänker man på mig&Johan, vi har alltid haft dom låtarna som "våra låtar" när vi vart tsm, förra gången & nu :).
En händig man, Flickan i en cole porter sång, En underbar tanke, osv.. :)
Japp, jag älskar killen, och våra minnen,och allt vi har tillsammans. Superduperkär!

 ska ha dom på bloggprofilen, men gud! det laggar oerhört mycket, jag har lagt upp dom, för några minuter funkar det, sen trycker man upp hemsidan igen och dom är helt borta! något irriterande alltså!!!!!!!


godnatt!


Torsdag kväll.

Hallå, läget?
Med mig är det faktiskt sådär!, jag har migrän. OCH USH för det! Det är det värsta som finns.
Jag har tagit två alvedon idag, man får ju inte ta försen det gått 6 timmar, men jag fick så jäklans ont så jag tog en till någon timme efter, jag säger bara ush för migrän.

För att prata om något roligare, min kära pojkvän Johanpohan fyllde 18 igår, grattis igen :) <3.
Kom dit vid fem ungefär, efter en stressig dag med att slå in paket & hitta den perfekta rosen! Han fick en sån där lång röd ros.
Skulle egentligen gett tre, men det såg så mycket ut när dom är så stora! haha :)
Sov över där, han jobbade från 06.00-14.00, så jag låg kvar och sussa tills han kom hem, sen fick jag ju den där hemska migränen! Det kan ju inte känts så uppskattande för en pojkvän som precis fyllt 18 och kommer hem från jobbet, men thats life, haha ;).

Jag ska lägga in några bilder snart från igår och i förrgår.
I förrgår(nyårsdagen) var jag med Emma hela dagen, eller ja vi gick ju upp vid tre. Sen vid åtta eller något kom Oskar&Jimmy ner, min granne är Oskar, han har en tvillingbror som heter Linus, som flyttade hit precis när sommarlovet 06 började, dom går i min klass. Hela sommaren06 var vi och Jimmy, Jimmy e deras kusin som e 90a.
Men iaf så kom dom ner vid åtta, vi spelade typ kort och lite, sen spelade vi sällskapsspel,haha det var skitkul, vi har ju faktiskt samma humor typ:) haha, !
Sen vid ett gick Emma hem, Oskar & Jimmy var väl kvar till halv fyra. Vi spelade lite, satt vid datorn och sen vid tre tiden blev vi hungriga. Vi gjorde såna där french toast på spisen, steker vanliga rostmackor med tusen lager ost på, som en hamburgare men med ost! ELLER ja, det var jag som stekte dom, enligt Jimmy.. KÖKSMÄSTARN! haha:D skitbra.
Sen kollade vi på tv eller något, sen blev jag trött så dom gick hem. Haha, sommarn 06 var fan den bästa sommaren i mitt liv. Vi hade så jäkla kul, vi spelade fotboll varenda dag, vakna vid elva, tog ett mrogondropp på nicksta, tian, gick hem, åt frukost eller på nån pizzeria, spelade fotboll, badade, fotboll, lalala hela sommarlovet, fyfan det låter enkelt men det var den bästa sommarn som funnits. Jag Oskar Linus Jimmy Gurra! yea:).

Imorgon är det.. torsdag! har ingen aning om vad jag ska göra. johan kommer hit efter jobbet det vet jag iaf. Hoppas jag inte har lika mycket migrän då!

På lördag ska jag & pappa åka in till stan eller haninge och köpa present till mamma, hon ska ha "fest" på lördagkvällen, för hon fyller 50 på söndagen. Det kommer runt 30 pers till våran lägenhet.. känns lite jobbigt! haha.
Men man fyller ju bara 50 en gång, eller hur! ;)


OCH IDAG ÄR DET DEN 3E JANUARI!
så min bloggs specialitet idag, det blir en bild på mika ericson! för hon fyller nämnligen 15 idag!

Stort grattis från mig, älskade syster:) <3







Bilder från nyårsmiddagen hos Johan!
   


En kväll med sommarcrew

Jimmy skriver Jimmy på min strumpa ;D och jag & Påskar kollar på! haha:)



2 januari
image24
Jag skrev i snön, den låg ju där! haha :), (tänk inte på datumet, hade inte skrivit in rätt datum/tid än!)



CIAO ALLA READERS :-)

2008 nyårsdagen!

Klockan är 16:24 och jag och emma sitter nyvakna by the computer. Hur bra som helst?
Vi somnade vid fem tror jag.
Igår var väl trevligt, men jävligt kallt ute senare!

Klockan fyra fick jag skjuss av Hagberg hem till Johan, ungefär 10 pers där. Vid kvart över gick jag och mötte Emma som också skulle vara med där. Vid sex var det middag.
Treevlans, sen gjorde vi inte allt för mycket, spelade lite kort, sen åkte Kotte & nån mer och hämtade singstar spel haha, så sjöng vi & krökade lite. Sen vid tio ungefär sa jag och Emma hejdå och gick hem till mig, fixade oss lite. Emma hade svarta tights och en guldig tröja med glitter paljetter på typ, sin svarta jacka över också.
Jag hade glittertightsen till en grå "klänning" som slutar en bit under rumpan! haha, mina high knees, svarta skinnskor, två tjocktröjor så det inte blev kallt, min skinnjacka, halsduk vantar & svarta skinnväskan! Det var ganska bra kombination. Om man ser det iaf. Haha.
Sen kom Oskar, linus & Jimmy hit. Och Elin Sofie Och Josan.
Sen gick vi till Petra och hämtade Petra & På. Sen gick vi ner till centrum. Det var hur mycket folk som helst där, vi träffade fille o alla, sen gick vi till Erikas systers lägenhet tydligen, där kommer alla stupfulla ut och sen gick vi till centrum igen.. Vid tolv började alla raketerna, det var fint. Men jag hade velat se dom! vi stog nästan mitt i centrum omringade av alla hus så man såg bara dom som smälldes ovanför en själv och dom som man egentligen kunde sätt från berget såg man bara ett sken av bakom hustaken.
Ush, nästa år ska jag se dom, som det alltid har vart.
Jag tror det blev lite för mycket dricka för alla. Förutom mig, haha jag drack nästan ingenting. Det var ju iof bra gjort, sen vid tre eller något gick jag & Emma hem, ja hon hade ju fått i sig lite för mycket av det "goda" så det blev så att hon gick in och satte sig direkt på sängen och jag fick berätta för mamma att hon hade ont i fötterna eller något, haha!
Sen somnade vi vid fem ungefär.

Och vid klockan TOLV! ringer Johan och säger att jag ska upp? Haha not:)
Vi sov till tre, as skönt!

Ikväll vet jag inte vad som händer, menmen. Lägger upp bilder om jag får några.
CIAO

RSS 2.0