7e maj

oja, nu ere bloggarn@ hejannaw.blogg.se! :D Alltså, har tänkt på en sak. jag heter ju Anna Wanqvist- och på min blogg adress ser det ut som det är värsta fjortis stylen och ba hej annawwwwww, ni vet hur fjortisar does? hm, just to say:P det är inte så!! ;D Det står för mitt efternamn - wanqvist:) .

aja, back on track ialf, har praoat as usual idag, på dagiset dårå. Endel ungar är ju alltför underbara och söta:D oh, endel som ser ut som riktiga små söta trollungar kan man ju inte motstå att sitta i sandlådan med - och med det - mina gråa crocker jeans is like destroyed:P haha, fullt med lera och sand och vad barnen kallar "häxblandning". = sand+vatten+blommor&blad....... aa, haha:P herregud.
när jag slutade idag vid fyra, cyklade jag hem till Johan. Mötte Rosol min gamla fotbollsflamma på vägen^^ haha:P saknar the dreamteam. "TJOOOOO BLONDIII" haha det hör man varje gång man möter the rosol. :D .
jag var hos johan en liten stund, sen åkte jag hem för jag skulle städa osv.. nu har jag städat, duschat, och ska städa lite till och se om jag ska sova hos johan. tror de. :)

gjort idag då?
ciao maan

-

Ge mig allt eller ingenting, nu eller aldrig.

Ibland blir jag bara så trött, frustrerad, du är den som vet allt jag gått igenom, mer än dom flesta.. och visa mig respekten, respekten som visar att du vet, kan, och finns där när mitt sinne brister.
Ibland händer det ofta och ibland kommer det inte på flera veckor, men även om det inte kommer finns det ju någonstans i bakhuvudet. Det vet du väl, eller hur?

Jag förbjuder dig inte och jag blir inte arg om du vill göra ditt&datt med dina intressen, men varför jag blir ledsen är för att det inte ser ut som om du förstår hur mycket jag behöver dig.. .
Jag ber dig inte att ge mig allt, men jag vill ha något, prestera något, mer än förut.. men lämna mig inte med ingenting, för då kommer jag aldrig känna mig levande igen.

Prestera något, nu, inte aldrig.

Konfirmationsdress'n!

image158image159
1. Klänningen :D, en kort variant .. :) men fin på!
2. Skorna- fina va? :) Vita pumps med en liten söt rosett framepå. :)

5e maj

Hej! blev lite förseningar sen i fredags.. det blev en trip till landsort på lördagsmorgonen - söndag, och igår kom jag hem så sent att jag & johan bara la oss och sov. Eller ja- hade inte riktigt tid med någon dator.. Men nu ska jag iallafall redovisa sen i fredags kväll.
I fredags kväll åkte jag Pontiac med Älsk, Filip och de mesta i Johans family- dom skulle få någonting i sorunda så vi körde runt på dom. Sen åkte vi lite bara, gjorde egentligen inte mkt mer.. Johan sov hos mig- vi sov till tio, då pappa ringde på lördags morgonen och sa att vi skulle åka ut till landsort! Så dit åkte vi. med våran lilla snurra.
Pappa orkade inte köra - jag körde all way to landsort - är det jag som är grym eller ? :)
Sen väl där ute, var det kanonväder. Vi fiskade, metade, pimplade, solade, "BADADE BENEN" haha, och chillade. Vi åt tacos första dagen och sen sov jag själv där uppe och Pappa&Maria sov nere i sängen på nedervåningen. Alltså vi har ett hus där - .
På söndagen gick vi upp runt åtta, tro mig jag var solbränd., Syns inte på bilderna men är fortfarande det:P haha. Sen när jag satt och körde hem med båten också, då satt jag med vänster kind mot solen hela tiden! Och gissa om det ser ut som om vänster sida har för mkt rouge eller vad;D haha!
Jag och Johan sov hos honom igår, så att jag skulle ha närmare till dagiset idag.
För IDAG var det nmnligen så att praoen började! Jag praoar ju som sagt på backlura dagiset. Börjar 08.00 och slutar 16.00:P Haha, det var lärorikt och roligt:P barn är roliga att vara med om dom är på rätt humör-och idag låg det rätt bra till:P! Hha :)
Dom tog ett kort på mig och satte upp den i hallen - > haha! 

Lite bilder från helgen! :) - och idag ;
Vårat hus.
Jag i kummelhålet.
Tacos dinner på verandan. Lägg märke till den välkände landsortsfyren i bakrunden:)
Haha kungen som kör:P SKITSNYGG BILD(yn) haha:P
Daddy cool lagar mat:P
Jag hade fisksjukhus för dom som hade blivit uppfiskade :( . det var så synd om dom. Där fick dom andas :). Det var vatten i.
P.s inget ironiskt med bilden..;O. :)

Haha, juste:P eller tar dee i nästa inlägg- Konfirmationsshoppingen:P

Pysssss


2a maj

God dag god dag! läget? med mig är det finfint, jag har vart & shoppat lite idag med Johan.
Dock var det bara jag som handlade, men inte så mycket faktiskt.. en klänning till konfirmationen från gina tricot, och ett par vita klackskor med rosett på. Jättesöta! Tar bilder sen och lägger in och visar & sådär:) .
Vi kom precis hem, Johans familj skulle till Ösmo på någonting, och massa mostrar och fastrar skullemed också. Dom skulle åka pontiacen, så jag och Angelica fick vänta hemma.. haha. När han kommer han ska han skjussa hem mig sen ska jag upp till pappa. Ska väl vara där en natt eller två. Jag lägger in bilder på grejerna jag köpte när jag kommer hem till mor, ha en bra dag :)

a.w

1a maj! :)

hejhejhallå! wazzupppp? första maj today. ofta man inte får värsta vålfeelings när man hör FÖRSTA MAJ? jag får det iallafall, nu är det bara exakt 40 dagar kvar till sommarlovet tar tag. och tills dess är det bara soft som fan, nu är det "långhelg" från ons-mån. och sen dom två veckorna efter är det prao! soft ju. sen efter det är det ung. tre veckor kvar tills avslutningen. SOOFT?!!?!?!?!!?., då blir det lite rester osv. dom två första veckorna, men dom sista dagarna e alltid softa och man får typ bara göra vad man vill. hipppphippphurra för sommarn.

aaajuste, igår var det ju Valborg som sagt. det blev ingen grillning hos charlie;p haha, men vi drog och åt pizza ist allihoppa. sen var vi hemma hos charlie och dom drack oså,jag kunde ju inte göra det pga. smärtstillande som ajg fortf tar:P. men aa, sen åkte vi med pontiacen, åkte ner till estö där alla småfjortisar var:D haha det var trevligt, det var rätt mångadär faktiskt. stog mest och pratade md petra :). sen åkte vi till tungelsta i pontiacen, det var jag, johan, tm, jargon, och kotte. vi åkte dit, till nån fest, men det var inge kul där så vi åkte hem, med charlie i bilen också.. haha! sen var vi hos charlie o chillade, tm åkte hem och sov, klockan var då två, för han skulle upp fem och jobba! WOHO? nono.
vi sov hos charlie iaf, jag johan, jargon, tessie, och charlie:P
mitt i natten. typ fem , när alla precis lagt sig typ.. kommer hobbe och står i säkert en halvtimma och bara plingar på ringklockan för att han inte fick komma in. PAAIN IN THE ASS, JAG FICK SPEL:O tre kuddar på varje öra och man hörde endå ... jobbigt!.
aja, idag har vi vart hos min Kusin Ida, som fyllde 24. Sen inte mkt alls, vi= jag mamma johan var där. och sen efter var jag med johan som vanligt, och nu sitter jag i hans systers rum på datorn. vet inte vad jag ska göra, vi kaanske ska måla lite påbilden på väggen. den är snart klar=)

men lägger nog in bilder från igår någon dag, :) .


ajuste. vi kom inte till lövet & brasan:( det var skitväder, och aa.. de blev inte så bara. jävligt synd tycker jag, jag ville egentligen jättegärna se den, men orkade inte säga något. :(


RSS 2.0