a girl thaang

vem ringde dig senast?: Mamma
vem kysste dej senast?: Johan
vem kramde dej senast?: Johan
Vad har du för bh på dig just nu?: En rosa av spets^^ 
vad har du för trosor på dej just nu?: Rosa spets, samma "team":P
vad står det i ditt sjätte sms och vem är det ifrån? Raderade precis alla:O
vad brukar folk få för intryck av dig: E.. glad kanske? beror på .. allt möjligt:Phaha.
har du någon gång klätt dig horigt?: Nej, det tycker jag inte.
har folk kallat dig slampa?: No.
har du kallat någon för slampa?: Japp 
har du slått någon riktig hårt?: haha.. ja
använder du parfym?: Alltid
vilken kroppsdel brukar du få mest komplimanger för?: Mina långa ben & håret:P haha!
vilka slags killar faller du för?: Charmiga, såna man bara vill ligga och glo på.
vad kollar du på först hos en kille?: Ögonen och håret
vill du ut och festa nu?: JA FÖRFAN
vad är klockan?: 14:09, haha
vilken färg har din mobil?: Grön och Svart.
vad ska du göra nu?: Föna håret, platta, volyma, sminka mig och välja kläder.. haha
har du svårt att släppa andra dig tätt på livet?: Ibland, ibland inte
är du social?:  Ja, i rätt lägen:P
känner du att du orkar en fråga till?: Javist, !  
vad tänker du när du vaknar?:" Hoppas det är varmt ute. "
kan du gå utan smink?: Jaádå.-

Happy valborg ^^ :)


Prao

Nästa vecka är det prao ju:D:D:D fick nyss ett brev i brevlådan, med en sån här brosch där det stog praoelev^^ höhö. det ska bli .. intressant:P och praoa på dagiset.. haha:D nej men det ska nog bli rätt kul. det finns fler saker som är bra med dagis, för det första får man hålla på o pyssla osv..:D haha, då kan jag visa mina skills på sånt inför the kids^^dom kommer ju tycka jag är fett cool. HAHA! :D
jag minns innan jul 2007, i åttan alltså:P, då sista dagen fick vi typ pyssla om vi ville. jag minns att jag och tommy var dom enda som satt och höll på där med paljetter och papper osv.. haha, alla andra satt typ vid datorerna:P haha!
aaja, några fler saker, man får vara ute mycket, det e rätt soft endå liksom.. och på fredagar får man glass tror jag. de e ju bra!:P och om det är någons födelsedag på dom två veckorna jag är där, får man också glass:D hahaha, jag minns så väl när jag och Jojoo och marcus och alla gick där:D, haha det var små & roliga tider det!^^;D


:) puss a

30e april, VALBORG

tjatja min vän. waazzzuuuuuuppp? med mig ere finfint. jag har städat och ätit här nu. snart ska jag nog lägga mig på balkongen och sola lite. igår låg jag ute på johans tomt hela dagen, och haha tja röd jag är:P. jag blir alltid röd. men sen blir det brunt^^ så de e ju bra.
händer idag då?, själv ska jag vara med Johan ofc.. vid sex ska vi till min moster och äta o så, sen tror jag att vi skulle till charlie.. sen blir det väl lövet senare:P.

CIAO

28e april

tjatja min vän! läget? med mig funkar det. tabletterna för min sjuka tid börjar ta slut och snart får jag börja röra mig som vanligt;D haha!
jag får göra småsaker nu, gå runt i huset och så.. men jag är inte fullt frisk försen om tre veckor, och om tre veckor kan ajg ju säga att jag är frisk. jag satsar på nästa vecka är jag återställd. :)
idag ska jag åka till johan! med bil ofc.. får ju inte gå så långt:O.
vi ska måla i hans rum, "sängväggen" ska vi göra om.
först ska vi måla den grå, sen ska vi måla på den här bilden; 
image148
Fast större såklart. han har skrivit ut den i skolan på sånt här genomskinligt papper, lånat en projektor.. så vi ska stå där och måla all day:P haha! fett gulligt endå:)

idag har jag typ inte gjort nåt. inte ens ätit. vi får laga något sen, jag  & johan.
jag ska klippas & färga håret snart.. vet exakt hur det ska bli:D men det blir en hemlis. något ofantligt annorlunda iaf:P alla kommer ba :O
haha:D

men,
dagens flipp!
Att jag & Johan ska måla hans rum med den där bilden. kanske blir jobbigt, men efter blir det säkert värt det:D

dagens flopp!
Att det fina vädret som var 34+ i solen har gått ner till 19+ .. ;O.

Dagens bild :)
Det är en bild på min FRAMTIDA bil!:P haa:D en dodge charger - 70
HUR snygg som helst..
image149

schääna.

schääänna! nu har jag ätit pizza med mamma och kollat på "Snakes on a plane" . Så fort man hör filmen tänker man på Kanye West ft. T-pain  - Good life! ahhaa, "she ain't never seen snakes on a plane" rappar som ju i den låten:D haha! jag är happy som fan. kan gå fint, utan att de gör så jävla ont:D HAPPY!!
men iaf.. filmen:P den va skitÄCKLIG. ormar är bland de värsta som finns. ush och fy ! jag minns i somras när jag, erica & ellen var ute på sjön ............. grous! vi hittade en jävla äcklig orm bland stenarna, och sprang uta helvete, ut till ett berg- och vi kunde inte komma till bryggan för att där var ju ormfan! vi var tvugna att hoppa från ett berg och simma bland sjögräs(som vi såklart trodde var ormar!) och kräla oss upp på berget och springa till gräset. haha:D memories.
jag ska vara med elin ikväll:) trevligt. hon kommer hit, så får vi kolla på film o käka lite godis osv. o mysa lite :)
jag har fått nya kläder idag, två långa tröjor, en svart och en vit. en stor "kappa" som man har som tröja över undertröjan..hajaru? haha. och typ tio tights:Phaha. och en vit kappa ocksså. den kortare varianten. folk kallar mig bortskämd, men det är bara kläder jag får:P inte annat, som tv och så. eller datorn fick jag ju. men vafan, behövde en:P haha.
tar kort på kläderna sen. och lite med elin tror jag .

hörs sen:D


my dream! :)

Det jag verkligen säger när jag ska önska mig någonting vid första valet.. -tro det eller ej. men en KANIN! gööh, dom är så jävla söta, och så gosiga! skulle göra vad som helst för att få en liten dvärg vädur och ha bredvid mig, gå ut med i små söta koppel och ta hand om dag ut dag in. jag har haft tre kaniner, och älskat alla lika mkt, haha ! skämtar inte, kanin in my heart;p hittade en bild som liknade min gamla kanin Lurwis! böö, saknar han så mkt :O:/ :( .
here it is.

SÖT VA ? :'( <3 :')


26e april

hallå, läget? med mig är de lite bättre. förutom att jag är skithungrig! håller på och dö. men jag vill inte ha nån mat hemifrån. är sugen på thaimat, eller mat från grillen i hamnen eller på burger king.
hmm.. good luck chuck i'm just sayin.
jajja, händer ikv då? det är ju lördag.
jag ska inte göra ett skit. får inte gå ut eller någonting. tråkigt... .
johan ska till TG, det är "raggaekväll" där ikväll. egentligen skulle jag följt med , bestämde vi EN MÅNAD TILLBAKA.. men icke sa nicke, då blir man ju så jävla sjuk så man inte ens kan gå. är det damp eller vad?! ååh.

Aja, let's go on to dagens flipp;
denna dagens flipp går till vädret - underbart!
man kan egentligen sätta in en liten flipp slash flopp på den här flippen,
med tanke på att jag inte får vara ute och njuta av vädret.. ;(
men det är ju endå bra att det är så fint och varmt ute, för endel kan ju faktiskt verkligen behöva det.
jag är en av dom. men dom andra, SOM faktiskt får gå ut och känner att det behövs - ska vara lyckliga!

The days FLOPP
Att jag inte kan följa med johan till telegrafen:( tråkigt!
har två, eller tre floppar idag. ;/ , den andra är att det är superstökigt i mitt rum,
och jag orkar inte städa, det gör så ont att gå. så jag får blunda när jag går här inne, förutom när jag kollar
på tvn eller datorn. höhö. tredje floppen är samma som igår. SJUKDOM. '



Dagens bild then :)
image147
Bilden är på mig och Ellen från i somras, på grönan i kärlekstunneln.
Jag minns det så väl, och sen idag satt jag och kollade igenom bilderna på datorn, sommar 07, i mappen"trion", så hitta jag den. man blev så glad av att se hur lyckliga vi ser ut- och är.. :).

Seriously, anna.

Hej igen! - förlåt för förseningarna.. ^? Jag börjar beté mig som nynästågena, haha! i'm sorry. nu ska det bli blogg så det skriker om det. vad har hänt den här veckan? jag är sjuk faktiskt, igen. äter tabletter mot värk i hela kroppen, tar en salva där de gör ont, och äter dagligen ipren. jobbigt! i hate it.
Blir frisk om ca 3 veckor sa doktorn. WOHO! , jag måste ligga hemma i en vecka, o bara ligga. det blir alltså tills nästa ons-tors. sen veckan efter den och den efter den, är det två veckors prao. så jag blir frisk på själva prao tiden.. kommer nog bli jobbigt, ta hand om massa ungar samtidigt som man knappt kan gå;/. menmen, allt ska nog lösa sig med det också.


idag, för att lätta på min självömkan(haha!) åkte jag med johan bebis till hamnen och åt glass, och åt på grillen. jag måste ju bara säga att det var ofantligt skönt ute. över 30+ i solen. härligt.
sen åt vi hamburgers, åkte runt lite, åkte till johan, drack apelsinsaft med is i och sen fick jag köra finvolvon lite.. haha;d. och nu är jag här, klockan är 18.34. ska nog sitta vid datorn hela kvällen, enligt doktorn får jag inte ens gå. förutom på toan & äta. blöö.
jajja.

Dagens flipp; Min vän Mika - ALLT kan man säga till flickan,
hon är en vän som alltid funnits i hjärtat, och tro mig,
kommer alltid finnas där! Love you gumman! :)


Dagens flopp:
SJUKDOM.
Blir så jäklans arg! kan inte alla dumma
sjukdomar, och allt bara försvinna ur
denna värld? ååååååååååh.

Dagens bild also.
image146
Kolla jag och Johan, ofta inte VÄRLDENS härligaste bild? bilden är tagen typ förra veckan:)
LOVE YOU DARLING!

21a april

godkväll!, wazzzup? me mig ere prima ballerina.
idag har jag vart i stan med klassen, vi var på besök hos DN & Expressen, vi fick kolla massa bilder, sen fick vi göra layouter som tjejen som "guidade" oss skulle säga vad som var bra  /dåligt, alla fick dåligt & bra, men min var perfect:D olalal, sen tog hon ett kort på hela klassen poserandes, och skrev ut massa "löpsedlar, expressen" och så fick vi välja en rubrik, min gick igenom ; TOP MODEL I KONKURS, FÖR SNYGGA DELTAGARE! haha :D softish.
sen i sthlm runt elva gick vi därifrån, tog tunnelbanan till sergel sen skiljdes alla ifrån varandra och man fick gå & äta vart man ville. jag, rasmus, marcus, erik, jojo & natalie gick till burger king. det blev en crispy chicken meal + meny, lökringar, en garlic, och en crispy chicken (till) utan meny. aasgott.
sen bärde det hem, då gick jag till farmor, sen gick jag ut med älsklingsjohan och gick, vi gick runt hamnen och upp i centrum osv.. mys. sedan åkte vi till mumpa och grillade med tm, mumpa,hagberg,linnea,michelle,matilda,vk&moa. det var mysigt! fast jag och tm åt gravad lax & skagenröra! höhö:D . sedan åkte jag o älsk till han, myste lite osv.. nu e vi hos mig!;). ska sova snart.
igår var jag i uppsala och hälsade på min kusin, han går i lumpen där. det var familjedag, det var roligt.
berättar mer med bilder som min mosters man skickar idag eller imorn, höres!

15e april

sitter i skolan, klockan är snart halv tio och mentor tiden börjar då.. tråkigtråkigt. känns som jag fortfarande ligger kvar i sängen, kan typ somna när som helst ;/ :O.
jag har två spanska prov imorgon och så ska jag lämna in SO:n (försent som vanligt)på fredag. sen har vi eng-prov på torsda, och nästa vecka nytt so prov.. DAMP!
men 5e maj har vi prao, i två veckor. sen har vi bara tre veckor skola sen är det sommarlov! soft som fan,
hare bra ! ciao

atja

sitter här å lyssnar på cat stevens - brown eyed girl, oja den är underbar.
sitter och funderar, på mitt liv:P just idag, har jag som jag FAKTISKT tjatat på mig själv i över två månader, vart ute o sprungit och tränat. de va skönt! ätit en räksallad , hemmargjord. "hälsat" på min sjuke pojkvän, feber osv.. stackars sötnos! saknar hans kramar nu:(.
men ialf.. ska börja spara 700 spänn i månan för när jag fyller 16 ska jag köpa mig en a-traktor.
vill JÄVLIGT gärna ha en klarröd 740, inget jag skulle banga på iaf:P.
jävligt sugen på att åka runt själv nån gång, höhö. men de där me parkeringsplatser lär ju bli jobbigt. men vi får se, vi får se. framtiden är lång:P

ska ta mig en dusch, plocka fram allt för imoron och sen ring johan.

ha en bra natt, i won't ( without JOHAN:(<3 ). g'night! ;)

14e april

Det blir längre och längre mellan inläggen:O im sorry. så jäkla stressigt med allt nu, ska hinna med att träffa folk, skolan, plugga o träna hela tiden.. ojoj.
aja, kan ju dra igenom helgen en snabbis
fre: var hemma hos rasmus med 93-92 crewet, drack för mycket och det kändes dock senare på natten, en hink bredvid sängen säger väl allt.
lördag, ofantlig bakfylla, nästa gång jag känner så tar jag livet av mig:P
åkte till handen också, var med johan. åkte pontiac med älsk på kvällen, .
söndag, stan med älsk, mcdonalds och hem.
idag var det skola, fick skjuss med pontiacen dit, :)
johan är dock as sjuk, han ligger & sover bredvid mig i sängen. feber, förkyld, pollen allergiker- allt möjligt.
sprang hit, skulle egentligen bara hämta lite pengar jag glömde som jag kan behöva, men vill inte lämna stackarn, han ser så ledsen ut:(

skriver kanske mer senare, ska försöka få upp mitt skriv-humör lite;:P
hare bra!

javist

PERSONLIGT
vad heter du: Anna
vilka andra namn tänkte dina föräldrar ge dig: Marcus tror jag;o haha.
vart bor du: Nynäshamn
hur lång är du: lite över 180 cm.
ögonfärg: mörkgröna 
hårfärg: blont.
civilstatus:vad betyder civilstatus? 8)

KLÄDER
vad använder du just nu för jacka: En svart kappa eller skinnjackan.
vad använder du just nu för skor: Svarta gympadojjor, klackskorna eller tygskor.
favoritfärg på kläder: alla glada färger.
hur mycket köper du kläder för i månaden: jag vet inte.. 500? 
vad har du för skostorlek: allt mellan 38 och 41 ;S

SENASTE PERSON SOM...
du sov i samma säng som: johan älski
du pratade med: mamma
du gick på bio med: johan
du gick på stan med: erica
du kysste: johan!
du kramade: johan!
du fick sms av: johan!
du ringde: erica
ringde dig: mamma
du dejtade: johan..? ;d
skickade ett e-mail till dig: blogg-supporter:P haha 

HAR DU NÅGONSIN..
sagt "jag älskar dig" och menat det: Ja!
sagt att du gillar någon och ljugit: ja, .
sagt att du inte gillar någon och ljugit:ja..!
gråtit över en flicka: en kompis, jaa.
sjungit i duschen: alltid!

STUFF
har du varit kär i någon du inte haft någon chans på: räknas backstreet boys?
är du ensam nu: ja
låtar som fastnar i ditt huvud ofta: den här get low med t-pain osv. och per gessle.. och allt jag lyssnar på.:O
vill du gifta dig: ja , med min älskade johan :)
vill du ha barn: en pojke & en flicka, med johan :).

EXTRA STUFF
varit kär: nu&föralltid min vän! ;)
kör du bil:  ibland kör jag johans:O haha!
har du ett jobb: nej;o
gillar du att ha folk omkring dig:ibland bara.
gillar du berg och dalbanor:  jaa! :D
favoritgodis:  choklad !
favoritchips: pringles
har du någon tatuering: .no ;/
har du någon piercing: öronen bara :)
sommar eller vinter: soommar i mitt hjärta
kramar eller kyssar: både och..? (a)
choklad eller vanilj: choklad.

DE SENASTE 48 TIMMARNA, HAR DU
gråtit: yes.
köpt någonting: ja.
varit sjuk: nja.. halvt
sjungit: japp!
sagt "jag älskar dig": javist.
träffat någon ny: aa.. haha nån i nåt garage ja föllde me johan till;b.
saknat någon: johan, nu :O ;/
kramat någon: johanpohan!
kysst någon: johanpohan!

10e apr

hejhej, nu sitter jag här klockan tio över nio på morgonen och lyssnar på sara bareilles - love song.
skulle gått till skolan men så blev det icke.. damp, sjuk.
kanske går över inte vet  jag, då går jag till skolan.. idag får jag väl syselsätta mig med att plugga spanska eller något
damp på hela skiten

7e april

jahej, måndag as we see it
nu har jag åstadkommit så mycket som lite städat, lite skrivit, mycket johan.
hmm, varför slutar dagen alllllllltid så? jo jag vet! för jag kan inte hålla mig borta från den fina mannen i mitt liv.
helt sjukt, jag är tvärberoende av honom:O!
nu sk ajag försöka skriva klart den här historien som jag skulle lämnat in i fredags.
imorgon har jag två NO prov, som jag varken kan ut eller in.. hmpf.. onsdag har vi matteprov, och fredag spanska prov. två spanska prov, ett omprov också. WOHO?!?!?!?!!?!?
blää
ääääh, se frammåt
vafan lyckas man inte så är ju inte det hela världen, snart kommer ju sommarn då ska jag LEVA LIVET as i want it, skita i alla regler och bara softa sönder, sen ska jag ta tag i skolan. men det skiter jag i tills sommarn är slut.


something special todaY? YEES. emma panna lindholm fyller 15! i'll have to say congratulations till den sötpajen!
skrev ett fint gb inlägg på playahead, klottrade förstås:D haha, grattis 6-y 15 år, :D <3 haha!
sen sa jag grattis i skolan också:) haha!

aja hörs sen:D
dagens bild ffs;
image145
OSÖÖÖT? såg den i djuraffären i haninge i fredags.. BUHU, VILL HA! :D :( <3

BACK ON TRACK

Nu ska jag öva fram mina flashbacks och visa vad jag har gjort dom senaste fem dagarna.. hmm, dålig bloggare?
statistiken lär ju ligga på 0 iaf.. men nu ska vi inte deppa, nu ska jag redovisa dagarna sen onsdag!:D
ONSDAG: På väg till simhallen med 8b!
Fille lånade ericas fjällis på vägen, höhö!
Precis gått från lunchen, jag&carimo sitter och väntar på bussen till simhallen.
  Dagens outfit för förra onsdagen alltså.
Träningshårdband vitt h&m,
Röd "tubklänning?" gina tricot.
svarta tights lindex
nervikta high-knees strumpor h&m
rosa/vita rutiga tygskor som jag & ellen köpte i sommras, underbara!

Efter simhallen åkte vi hem, jag hade busskorten för klassen"ansvarige anna", tjejerna var för sega så killarna fick ta busskorten och så missade alla tjejer såklart bussen. Kunde ju inte disss perdie så jag stanna kvar jag med;P.
Efter hemfärd med tåg gick jag och erica långt som fan den dagen, promenad dag var vad det var. Sen åt vi på grillen också.. men det lär vi ju ha gått av oss.
På kvällen var jag med johan, vi solade solarium runt 21.00, sen hemfärd & sova.
Lite halvt efterbliven bild men skitsamma:D,
TORSDAG:

På torsdagen såg jag dessa små vackra varelser poppa upp ur löven! Blåsipporna växer för fullt här i vackra nynäshamn, våren är på väg! :)
Torsdagens klädsel var jävligt slak, vaknade ungefär fem i åtta och var i skolan fem över!

FREDAG:

Fredagen var vi i skolan tills runt halv ett, sen gick vi på "utställning" nere i bibloteket med våran mentor sofie. det var niorna i skolan som målat.
Vi fick sluta när vi tyckte att vi var klara med tittandet, så alla gick typ direkt.. höhö. men en favorit av alla var en gabriell från nian som hade målat av sig själv tror jag.. den var ju absolutely aaaas snygg! :) konstnär tror jag nog där, haha ;P.

Efter skolan åkte jag, erica, jojo & katten till haninge. SKulle fixat prao men det blev inte riktigt så.. höhö. katten & jojo drog efter en stund till jojos brorsas lägenhet vid hökarängen i stan, skulle ha den helgen ut. Jag och erica var med phille, en polare från haninge, en sköning faktiskt.
sen åkte vi hem runt sju, var en stund, vi skiljdes som vanligt åt till våra pojkvänner:P! haha. Jag och Johan sov tidigt för på lördagen hände nämnligen..

LÖRDAG:
Jag&min ÄÄLSKADE johan går upp 07.00 , eller ja han går upp, försöker få upp mig(morgontrötta anna.se) men det går ju inte så bra.. han får problobly ta till lite bättre taktiker för att få upp mig, till slut började han hoppa på mig och dra av täcket så jag fick damp. men jag vakna iaf!:P haha! sen satte vi på as hög musik(på johans pappa, mickes order!) för att angelica och GANSKA många till ställt så mycket oväsen när dom kom hem mitt i natten från en fest:D haha ja, alla vaknade ju iaf:P
Sedan åkte jag och johan i skodan till SKARA.. och skulle köpa fäljar till hans pontiac:D 20 tums fäljar, as snyygga !

On way to skara, sexyyyy
Kom fram dit runt tolv, köpte fäljarna för en stor summa.. abow! hahaha!

Sen åt vi på ett burger king på vägen, ofantligt gott! en crispy chicken meal x 2 för mig + en garlic. asgott!

Kom hem runt fem... (17.00)
Skruvade på däcken med de fina fäljarna på pontiacen, look and see
Fina va?

Såhär såg det ut när det var klart! johan ska dock lacka om hela bilen osv.. men dom bilderna kommer väl om ca en månad:D
Och så fin var man efter.. men värt var det, eller?!:D hahaha! :D

Efter att fixat med fäljarna, jag och johan, så grillade hela familjen pettersson + jag och hagberg och åt mumsigt kött med stekt potatis och bea. det var verkligen mysigt, man känner hur våren smyger sig fram och så känner man den underbara doften av att någon grillar, hur underbart är inte det på en skala?! 10000!
Sen åkte vi lite med seger i hans impala, från 1965, den e fin tkr jag.. såhär ser den ut.:
Fiin va ? :)
Tog en söt bild på johan också;
TÖTNOS! <3

SÖNDAG:

Jag åkte med JOhan& Micke till bjuris när dom fixade med pontiacen, sedan hem. Kollade på film runt nio-tio med johan, angelica, mumpa, tm, elin.. "the eye" en ny skräckfilm som johan tankade. HAHAHAH kommer aldrig glömma när ljudet lagga och alla hoppade och skrek i rummet, aaskul! hahaha:P
sen åkte ja & johan hem till mig och sov. kunde inte sova själv med tanke på skräckfilmen. precis när i'm legend bilderna försvunnit ur mina drömmar kommer det en massa nya bilder från "the eye.." hahaha...;/

MÅNDAG, IDAG!
Gick till skolan, slöjden första. eller ja , åkte med j :P . kom på att prao lappen skulle vara inne idag, så om man inte ville att skolan skulle välja åt en fick man fixa under skoldagen eller få en utvald. jag åkte med johan på lunchen till mitt gamla dagis och frågade där. dom sa tt dom skulle återkomma om det gick eller inte.
Och  nu när jag sitter här hemma ringer dom och jag är.. väälkommen som få ;) sooft. dom kunde dock inte svara på om natta fick, jag tror det blir så att hon får fråga själv..:O;/ men de går säkert tror ja.
nu ska jag plugga lite, sttäda och senare umgås med älskling.
hur har ni haft det dessa dagar? haha :)

CIAO DEAAR .. READERS?:)


2a april

andra steget mot våren?! haha fyfan vad bra! det är ju superväder ute.
dock är jag försenad en timme till skolan men jag kommer dit snart jag med. hha.
nu ska jag packa för vi ska bara med skolan idag, SOOOOFT
och igår fyllde dennis asplund 18 , grattis i efterskott=D

CIAO

FINALLY

Nu har jag inte skrivit på ett tag! förlåt ;/ men varje gång jag ska ha loggat in har det inte funkat! Först nu funkade det.
Under dessa dagar, sen söndag, har jag ätit våfflor med mormor och mamma, vart med min älskling, gått till skolan, haft slöjd, gått hem, pluggat osv. idag har jag vart med johan och vi har fixat hans moppe, för han skulle sälja den. Han fick 4500 för den skiten
=O haha, fett bra ju:).
jag gjorde rent massa delar och han skruva ihop den:D asbra juu.
vi hade idrott sista lektionen idag, då hade vi någon slags styrkelektion. massa stationer och det var rätt jobbigt. Kan bero på min-lång-distans-inte-tränat.. haha, men ska börja den här veckan när ajg har gjort alla prov, jag menar så jag inte behöver plugga.
i helgen ska jag och johan förmodligen åka till.. skara? och hämta ett par 20 tums fälgar till hans pontiac. roligt roligt, 50 mil. haha;P

gjort den här helgen då? (:

image129

RSS 2.0