80-talist med stil

julia och jag var med johan och linus igår, vi var där och sen vid tolv bestämde vi oss för att sätta på film. jag valde, och självklart blev det den längsta av dem alla - sagan om ringen. Dock the fellowship of the ring på engelska.. (konstig översättning!) . a och så då somnade johan, sen somnade julia. happ! roligt.

Sen idag var vi nere på centrum och jag kirrade nya bågar! Hur najs som helst, hade nästan redan bestämt vilken stil jag skulle köra på. The old style, liksom lite retro eller värsta bingo reme alá big ones.. men så säger han som jobbar där att dom har värsta bågarna från 50-60-70-80 talet! omg jag blev fucking kär:DDDDDDDDDDDDDDD hittade ett par stora "pilot"brillor som vanliga glasögon, ahahaha i love it! Hur snygga som helst. Absolut totalt min stil!
Om en vecka eller två får ni se dom;p.. credd till ah-optik (även fast jag förlorade glasögon modell-tävlingen mot någon brud med snea tänder..)

Ja och ikväll dock inga planer, tänkte bara sitta och softa ett tag.helt slut. dock vet jag inte vrf.
men hare najs du!

Julafton imorgon, juste:d hha god jul& gott nytt år hotties!


ehm, va?

ja jag vet, bloggandet har kommit på typ sista plats i mitt liv för en liten tid. Känns som jag har prioriterat bdb väldigt mycket högre. Ska sluta med det, och prioritera båda på samma plats istället! :) Så kanske man kan få upp läsarantalet också!
Mycket har hänt i mitt liv, men fortsätter ni läsa så märker ni ungefär vad.

Nu är det julstädning som gäller! Två dagar kvar till jul, och lägenheten behöver en liten lyftning.
Skriver förmodligen senare, ska slå in lite klappar också kom jag på nu! Mysigt va?! :)

från världens bästa anna.


jag förra fredagen på Luciacupen i Sorunda

8/12-08

TJOOObreee
wazzzzzup?
med mig ere asbra:P Har precis städat mitt rum
shit ni skulle sätt det igår, det var som om någon hade slängt en bomb in i rummet. Helt sjukt vad stökigt. hade tre stolar inne, alla kläder och mobiler, fjärrkontroller, smink osv låg på hela golvet och en glödlampa hade pajjat så det låg massor av glasbitar på golvet:s
hahaha! <3a mig
Nu äre plugg som gäller toodilouu

Jojo, Erica
Och jag
i fredags innan bion "twilight"
btw så är jag kär i Edward... han i filmen alltså. DÖKÄR.

RSS 2.0