31a Oktober

I've been to the big city today with my mother. Köpte två par stövlar sen blev det inget mer. Lite tjaffs hit & dit:P
Allmänt irriterad nu,:P föår att jag inte har johan här bredvid mig, känns bara irriterande:P

hejsvejs

29e Oktober

God dag! Jag,Johan,Victor, Jennifer, Petra och Sofie m.fl var hemma i Sofies -döda:s- farmors lägenhet och tittade på film igår. Vi kom hem ungefär 03.40 eller nått inatt. Jag & Johan sov till halv ett.. skönt! :) Han åkte hem vid halv tre typ, för han skulle plugga till den där båt-kursen. Han ska ta skepparexamen elelr vad et heter, man behöver tydligen det nästa sommar om man ska göra en båt som går över 15 knop. Kursen är varje onsdag kl halv sju.. och ikväll ska jag till församlingshemmet på nått grejs för att jag är ledare ju, och sen är det tydligen mässa. Och ikväll är det nåra fester men de flesta är "bjudning" på, så får se. Hoppas det blir nått! Vill inte slösa lovet med att bara Löööööööööööööka.

Jag börjar typ bli förkyld helt sämst. :/ yeayea, det känns som jag ska göra någonting. FUCK musikprovet.. ska jag göra efter . äh det gör ju inget! har ju tre veckor på mig. sooooft.
hahahaha stackars alla åttor som måste vara i skolan när vi är borta! it must suuck.


nu ska jag börja klä på mig osv.. ska va där nere om två timmar. städa klartttt lite.
puss i ljumsken
/
 

28e Oktober

Sitter & installerar mobil till dator överförings skiten, äh vet inte vad man kallar det. Men alltså så man kan läggta in bilder. Det har typ inte gått förut, men nu ser det ut att funka. Det tar typ bara tusen år.. lovar att den där grejen som rör sig framåt som en daggmasks snigel lär ha stått på mitten i ungefär en halvtimme
DIE MOTHERFUCKER DIE MOTHERFUCKER DIEEEE

28e Oktober

glömt att berätta JAG SLIPPER SKOLAN I FUCKING TRE VECKOR<333333333333333333333333
kan det bli bättre? Nu en vecka höstlov, sen två veckor prao på Björn Axén! Hur nice som helst. Ska få sitta hårmodell och en massa saker... ååh tänk hur mycket bättre det är än att gå i skolan!

Är blonda snyggare än brunetter?


28e Oktober

dåligt med blogg-inspiration på sistone, what happend liksom?
jaja, ska dra igenom "höstlovet" lite, fredag; tog bilder på mig själv.. höhö, var med emma, julia& danni.
lördag: johan på dagen, på kvällen ferre . sov hos danni.
söndag; Johan, slapppdag. båda var inte så .. pigga. hööhö.
måndag: stan med johan, jennifer & victor. köpte lite grejs till halloween, och en stor vit halsduk.
Idag; inte allt för mycket, typ chillat md älskling. är hemma nu, han har vart & gymmat, han ska komma och hämta mig sen tror jag. vet inte vad som händer ikv , någon som vet något kul?

imorgon ska jag på en grejs i kyrkan som man ska på om man är ledare för konfirmanderna typ, och på dagen vet jag inte! har inte så mycket planerat känns det som.

På lördag skulle emma m.fl ha en fest i sandhamnslokalen,men eftersom min käre pojkvän, hans polare & något annat gäng hade slagsmål där förra helgen så måste man vara 25 för att hyra lokaljäveln, so no party with emma and the other ones. Sucks! Menmen, ska på en annan halloween fest, med lite udda tema.. tur att jag köpte så porriga kläder till det igår. UUH? wanna see? får se på söndag, då jag visar bilderna fårn gårdagen:D fyfan , skitporrigt.

har ingen inspiration nu heller. Kan visa en liten bild från festen i lördags,
Jag, Anton, V
dock lite fel datuminställningar på kameran.. upps får ta & fixa det
kolla min bdb för att se fler bilder! http://annawanqvist.bilddagboken.se ;)

see ya later aligator!

22 Oktober

Nuigen..... GRATTIS PÅ MIG & ÄLSKLINGSJOHAN SOM FIRAR VÅRAN 11-MÅNADERS DAG IDAG:D <33
fast vi firade den igår;o med bio inne i stan och lite mys hemma och så. fan vad jag är glad att jag har honom. helt seriöst.. nu på senaste tiden har jag verkligen insett, att jag verkligen uppskattar det vi har. hur skönt det är att ha någon på sin sida, hela tiden sin sida, ligga & kramas med, mysa med, vara lite närgångna med.. nej skoja:) haha, men jag är bara jätteglad för att ha min fina pojkvän!  I LOVE YOU! <3333
things have been a little bit hard between us ibland på sista tiden, men nu har det verkar klarna upp och jag ska verkligen försöka få solen att skina så mycket den bara kan på oss! :) det bästa jag vet är att känna att man är lycklig. särskilt tillsammans med johan pettersson! <3


nu tänkte jag bege mig & plugga lite NO... missade prov idag för att jag och johan låg och sov till 12.00 idag.. skulle visst upp 07.00. men oj! så hoppas på att få göra det imorgon. eller ja, hoppas & hoppas, så man inte får några rester!
solong readers, ha det så bra :)

20 Oktober

Här sitter jag och äter stjärn chips, ost dipp och.... pluggar.


18 Oktober

Mitt offer till pojkvän är EFTERBLIVEN.

16 Oktober

Jag hatar att tänka för mycket, min hjärna känns som en tickande bomb, som om jag kommer sprängas när som helst, jag bara går och väntar på att få något hemskt jävla utbrott.

så mycket jag har inom mig..

16 Oktober

Har suttit här ett tag nu. Nu känner jag att jag har ont i tänderna:S fetttt konstigt.
Har tatt lite bilder. fun lifeeee..

Så kul har jag. suttit och posat för mg själv, som på den gamla goa tiden!:P haha.
Ska börja lite med so-resdagboken. till so inlämningen. pusseeeeeliepuss


16 Oktober

Time's just run away.
Idag har jag vart i skolan, fan vad stressigt våran klass har det nu. Fan för skolan.
Vet itne vad jag ska göra idag, är själv hemma tills nio, för mamma jobbar sent,
får väl göra ingenting i gues.

15 Oktober

Hejhejhallå, här sitter jag och försöker göra min HK:uppgift. Den heter "min första bostad". Ohgosh vad man blir sugen, ett jobb, en bil, en egen lägenhet. När man tittar i dessa Ikea kataloger, guuuud vad kul att ha en egen lägenhet, som man får inreda precis som man vill! Shit vad det ska bli fint när jag flyttar hemifrån.
Eh, tjena! Juste jag är bara 15.. Man vill så mycket, dock vill jag inte ens växa upp.
Jag vill växa upp på ett sätt, men endå inte. Problems problems. Jag får väl ta tiden som den kommer helt enkelt! ;) haha.
Just nu sitter jag med min månadsbudget till uppgiften. Wanna see?

Hyra - 3500 :-
Hemförsäkring - 99 :-
Internet - 199 :-

Transport(bensin till bilen) - 1500 :-

Mat - 1500 :-

El - 210 :-

Radio & Tv-licens - 340 :-

Telefonräkning - 120 :-

Övrigt - ?

- ca. 7500

Oooja! haha! :)

nu ska jag get gone och fortsätta med den. Pusseliepuss readers..


14 Oktober

Har försökt plugga, det har inte gått speciellt bra.. känner mig skitstressad inför alla skolgrejer nästa vecka, och endå kan jag inte ens få in nått i skallen. Då blir man irriterad! Och då är det ännu svårare.
Jag får helt enkelt skippa pluggandes från och med nu, ikväll. Och börja med det imorgon efter skolan.
Nu är det även klart att jag ska bli "ledare" för årets nya konfirmander! HAHA, :D De vuxna ledarna tycker att jag har bra värderingar om saker och ting, tycker att jag är mig själv och struntar i vad andra tycker - helt rätt!
Så nu är jag ledare för b.la rebecca filbee och tonna... hahha hur skönt som helst.
Tur att det är sköna människor där i år! :D

Pusspuss KONFIRMANDLEDARN.

Såhär snygga var jag och Elin när vi konfirmerade oss den 8;e juni 2008!

Haha,:D

14 Oktober

Nu kom mamma hem, hon hade gått till mormor ett litet tag efter jobbet.
Jag fick en stor marabou choklad kaka! TOPPEN!
Perfekt att ha som hjälp när jag ska.......... plugga.
Ush för att plugga! Men det tråkiga är ju att man måste.

Wish me goodluck, byebye!:)

14 Oktober

Satt i skolan när jag skrev den där på engelska ( förra inlägget) för att jag hade den på min pa-press, men skulle göra en ny press och visste itne vart jag skulle göra av den där texten. haha:P

Aja, min dag har iallafall gått såhär: 07.15 - mamma går till tandläkarn, jag ligger kvar, glömmer såklart ställa klockan och vaknar klockan åtta av att Johans klocka ringer- han lägger sin varma (!) kropp och sina gosiga armar runt mig - så jag orkade inte gå upp. Det kändes bara så himla mysigt att ligga kvar. Då vaknar vi ju kvart i nio igen. Började 08.10, TOPPEN! jag som hade utvecklingssamtal igår - och det enda vi pratade om (nästan) var att jag skulle komma i tid på morgonen. Hade mentorn på morgonen idag också. DOH!
Men Johan tog sig en dusch och jag kirrade frukosten, vi åt och det kändes bara family.. haha det kändes verkligen skönt! Vet inte varför. Frukost som frukost, men nej. haha ;)
Sen kom jag till skolan - till en arg mentor. Men det gick över!
Lunchen tillbringades med killarna, för erica och jojo var spårlöst försvunna.
Efter det gjorde jag SO-prov. ekonomi/samhälle. det gick bra tror jag! Skrev hela ekonomiska kretsloppet, så det blir nog bra på. Hoppas på ett mvg.

Btw så fick jag MVG på min deckare i svenskan! STOLT! :)

Efter skolan skulle erica vara med Hobbe, så stannade och pratade med dom ett tag. Han tyckte att det märktes på mig att jag går i gröndal, (för er som inte vet så ses gröndal som en så kallad.. invandrar-skola?) haha, för att jag gjorde såna här "gester" som, , , invandrare? , gör! haha då brast jag ut i garv. På väg hem körde älskling förbi, pratade lite och pussades lite, haha, sedan åkte han iväg för att spendera lite boys-time med viktor & linus. Skulle fixa nått med Saaben.

Själv har jag tittat lite på alla läxor- men inte orkat röra dom. Ska väl göra det snart.

Haha, that's my day trough ! ;P


Old pic!

puss


13 Oktober

You have to take the good with the bad, smile when you're sad, love what you got and remember what you had, always forgive but never forget, learn from your mistakes but never regret, people change, things goes wrong, shit happens, life goes on


12 Oktober

Igår var en IDIOT helvetes ÄCKEL fitt kväll
den heladen kan dra åt helvete
ÄCKEL FITT MYGEL NYNÄSHAMN ÄCKLIGA JÄVLA RÅTT PISS FITTOR


IDOT IDIOT IDIOT IDIOT IDIOT IDIOT

11 Oktober

nu ska vi ner till kottes garage typ
om det blir kallt
SÅ DRAR JAG

11 Oktober

Eee.. tjena!
HAHAHAA sitter här med erica. det står en typ.. polack/turk? ni vet såna som ser lite halvt.. läskiga ut
och tittar på oss genom fönstret:O han är typ 20:O vi kan inte hålla oss för skratt:P,
vi sitter även och lyssnar på "ska vi k.n.u.l.l.a" ! HAHA fan vi älskar den, jävligt gammal men de nice

Igår var vi med Elin och Jojo, jag och erica alltså?:P haha och vi hyrde film och köpte godis.
vi hyrde p.s i love you, och sen valde jag min fina.. bambi två:) ! haha!
men de va soft.
kl 16 idag kommer mormor & farmor och keekar middag här, erica ska vara med hanna hernis tror jag.
OOOch ikv ska jag vara med Pluttis Johan :)


pusselipuss

8 Oktober

sitter och tittar ut på de färgglada löven som dansar över den gråa asfalten.
Undrar hur länge dom orkar dansa. Vinden tar tag i löven, lyfter upp dom, låter dom leva, låter dom vara fria.
Vinden släpper löven. De faller. Inte hårt, inte mjukt. Mellan. De lägger sig ner på den gråa gatan igen.


6 Oktober

I have to learn to think:
I don't give a fuck!
- And mean it.
But how i don't know.

6 Oktober

På något sätt
Vet inte vilket
Så gör du mig upprörd.


6 Oktober

BTW, så är "tävlingen" på Ah-optik avslutad.. nu kan man ju bara hoppas på det bästa:P Man vetju aldrig. Men jag vet nästan, att jag inte vinner. :) haha, men ni som har röstat på mig är ju iaf grymt jävla grymma ;) haha!
:)

6 Oktober

Hallllååå blogggggg läsaaande människor! DAGEN - Schkoola. Najs, gjorde matteprov , visste inte ens att det skulle vara det, men så blev det! Blir väl ett g i hope. Brukar alltid klara mig precis på sista G-siffran innan IG.. haha :) matematik is just not my thaang!
Har lånat Johans stora sköna jacka - påminnner om en fjällräven jacka.
Fast den är mycket tjockare! Hahaha jag såg ut som en boll. men gissa om det var skönt! hur skönt som helst (: .
Har massssssa uppgifter tll skolan som ska in osv.. inte nu, men om någon vecka.
HK: uppgift massa jävla skit, ska in den 21a okt. No prov, svenska inlämning .. lalalala.

Idag efter skolan gick jag hem med Jojo - till våran stora förvåning när jag öppnade dörren låg skolfotona där .
Jojo och jag samtidigt: HÖÖÖÖÖ! Höll för andan, sprang in slängde av oss jackorna och drog upp dem.
FEL GRUPPBILD.. omfotot vi tog (när alla var närvarande) verkar ha vart som en fjäder i hönsboet.
Jag anna the queen ringde till kundservice och fixade ett och annat. Skickade ett mail också. Sen ringde mamma när hon kom hem också:P haha så jag ska nog få'ett!
När vi tittat klart på fotona drog vi ut på en fototur i nynäshamn, en bilduppgift vi har fått nämnligen. Fota fem foton.. (:P)som representerar nynäshamn typ. :) de najs! Så tog masssa kort. Lägger upp på min bdb några :)
( http://wanqvistan.bilddagboken.se/ )

Sen nu ska jag plugga lite, sen kanske träffa Johan lite :)


TTJENA

puss!

5 Oktober

Egentligen är det jävligt dumt att vara beroende av någon
men endå så jävla underbart

5 Oktober

Hejsan svejsan, wazzup breee? kulturkrock! hahahaha!

Jag har iallafall jätteroligt. Haha, idag vaknade jag runt 12 .. försökt få tag på Johan hela dagen, men har fått höra av hans lilla syster Angelica att han fortfarande ligger och sover... latmask? jöö!
Jag har pluggat lite idag också. Missade SO-provet i fredags, så antar att jag får göra det imorgon eller någon annan dag i veckan.

Vi åt för någon halvtimme sen, det blev fisk(jös), stekt potatis, broccoli, spenat samt fiskdressing. Och jag drack isté as usual. :)
Jag ska nog åka hem till mamma snart. Jag funderar på att hoppa av vid Johan, springa upp för trappan och hoppa på honom? låter frestande! :) haha, han är lite söt när han blir sur på morgonen:P.
Jag är nog inte alls söt när jag blir irriterad på morgonen. Jag ser nog ut som ett monster:P haha!


mina ögon :)

Skriver nog snart, :)
puss

4 Oktober

Haha har precis tagit mitt humör till fånga - efter att ha läst nynasskvaller.blogg.se - HAHA jag fucking dör. Hur fan kan man ha så jävla tråkigt liv att man gör en sån blogg? Men nej fan! jag ska inte göra så denna personen slutar med den här bloggen. Det är ju hur JÄVLA kul som helst att läsa om! HAHAHAHAHAHAHAHHA sheet. hoppas det kommer nått roligt snart. HAHA jag dör vad kul egentligen.! Hoppas det blir många inlägg:),


Aja :P igår var jag med Jojo och Erica. Vi åt pizza på arena, satt där och pratade lite osv :) mysigt! Jag fick världens största jävla pizza :P Haha! Jag sa typ extra mycket bea. Jag tror dom tog extra mycket pommes frites, extra stor haha :P herrrrregud.
Sen gick vi och hyrde film på ica och köpte över ett kilo godis , 39 :- / kg !  Fille tipsade! Haha! Jag skrev är det röj ikv eller ? han svarade: inte vad ajg vet.... men det är 39 spänn för ett kilo godis på ica:D haha , helt skön:p

Vid ett tiden på natten, efter film kollandes av Trans America (HAHAH!) och någon annan.. handlade om någon strippa:P hahaha! vi hyrde den för den innehållde lite dirty! :) men dee najs! läste inte ens på den.
Aja, iaf! vid ett på natten där, då hämtade min lilla älskling mig, med tusen andra.. sen var vi med de vanliga, och så var det några andra där också... haaha endel varju bara för roliga.
Sov hos älskling, vi kom hem runt tre igår. Mys natt! Idag gick vi upp tolv, lagade köttbullar & makaroner/potatismos och åt till frukost. Var lite och hade lite mysigt, sen åkte jag hem och hämtade saker, och nu har jag åkt till pappa. I ösmo.
Så ikväll händer inget:P
Jo, Johan plutt ska lämna sin mamma här i ösmo hos en släkting, så ska ut och pussa lite på honom. Det är väl vad som händer :)


Jag älskar dig :)

pööss

4 Oktober

JAG SÄGER BARA HTTP://NYNASSKVALLER.BLOGG.SE



HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAH

3 Oktober

Nu har jag gjort ordning mig lite och städat mitt rum som vanligt. Haha! Ni kan få se :)
 
Från dörren                     -                   Från fönstret 

Haha :D. Nu känner jag att det enda som saknar är mat i magen.
Alltså ska jag ta mig en titt i kylskåpet och skafferiet och se vad som finns där!

Have a nice day! Anna

3 Oktober

Godmorgon ! Jag är sjuk nu idag igen. Eller magen och huvudet. Jag vet verkligen inte vad det beror på, men det suger i varje fall.. Nu kommer jag inte få göra något ikväll bara för jag är hemma från skolan idag.
Well well, jag har precis skickat iväg min deckare till min lärares mail. Tror det blir vg.. men jag vet inte.
Skulle ju inte sitta fel med ett mvg. Men det tror jag inte! ´Haha :P

Jag har kommit på att jag har skratt gropar! eller iallafall en. Det har jag aldrig sätt förut. Men nu har jag börjat se den! Haha, ! Den kanske har växt fram :) ni kan få se:

Nere, under munnen? eller är det rynkor? Skoja! hahahha jag har kul när jag är med mig själv.
Nej men helt ärligt, är det någon mer än jag som ser den? kommentera då :) då kan jag gå och säga till Petra attt jag har smilegrop. Hon har ju typ tre och hon är så jävla söt när hon ler! haha :D

...... ska väl fixa mig lite. Sitter i en t-tröja och hottisar. Haha, imagine! skoja  igen. woho min humor.
Jag ska fixa mig ! haha, men skriver igen senare :)

pusselipuss


2 Oktober

Skriva,skriva,skriva,skriva..
Deckare alltså.
Jag har skrivit ganska mycket, men fan vad det suger.
Känns som jag inte , nej den e helt enkelt inte bra,
Det blir säkert ett jävla vg eller nåt.
blläää




My fjortis-time! miss it a little bit.
kanske inte utseendet. men tiderna


2 Oktober

Nu har jag ätit tacos igen, det var gott. Testade en vitlöks-dipp till som vi hade i kylen.. låter äckligt? det var fan gott! haha!
Jag har så tråkigt, väldigt jättetråkigt. Och eftersom det är så tråkigt så måste jag väl göra nåt. Även om det låter värre än tråkigt. Skriva klart min deckare, den ska ju vara inne imorgon.

Dagens outfit till & med ?

Ljusblå jeans från gina tricot
Ett vitt linne(under) från gina tricot
En svart stor tröja från gina tricot..
En mysig halsduk från lindex
Så mysig är jag när jag är hemma själv och har ont i magen! haha.

My food today! Titta vad duktig jag är, köttfärsen syns ju nästan inte pga. grönsakerna :)

pusselipuss

2 Oktober

Jag är hemma idag igen, jag mår verkligen skit varje morgon jag vaknar. Jag tror fan att det är hösten.
Pappa är likadan, och resten av hans släkt.. typ.
Fuck hösten helt enkelt.
Depp-tid.
Fuck depp-tiden!
Jag ska inte ha någon sån, jag ska försöka glömma det.

Idag har jag inget att göra, inget alls.

1 Oktober

Fan vad jag hatar att tänka, jag hatar hösten, jag hatar mörkret, jag hatar stillheten, jag hatar ensamheten, jag hatar det gråa, jag hatar det svarta, jag hatar mig själv ibland.

Jag hatar att jag tänker på allt för mycket hela tiden, tänker si & så, tänker fel, tänker rätt, tänker jobbigt, tänker dåligt. Fan fan fan. Kan man inte bara förstå att man har det bra och känna det, inte tänka om om och om..  Jag vet inte om det bara är jag som är såhär, jag önskar och hoppas att det är fler som tänker såhär, är såhär. För på endel märks det inte. Jag vill bara skita i allt "dåligt" i mitt liv.. jag har inget dåligt i mitt liv! Jag kan inte komma på en enda sak! Men jag försöker hela tiden komma på den.. fan, fan fanfnanfnanananan.
Och jag hatar hösten. Sommarn är slut nu är det bara mörker och kyla. Helvete, om nått händer mig på hösten gräver jag ner mig och det blir bara fel. Helvete för hösten. Jag hatar mörkret! Fan, jag vill inte ha mörker, jag vill ha ljus! Jag vill ha värme av solen och jag vill inte se färgglada löv som dansar och sedan lägger sig ner på marken, nej! jag vill inte se dom där dumma löven, jag vill se gröna löv på träden och känna att man har alla möjligheter i världen! Fan för hösten och mörkret. Jag hatar stillheten - det enda som är ute är att det blåser och faller ner löv. Fan för stillheten! Jag hatar ensamheten. När man sitter och tittar ut från fönstret ensam, känner man sig så jävla mycket mer ensam. När man är ensam på hösten och vintern känner man sig så jävla mycket mer ensam. Fan för hösten och stillheten!
Jag hatar det gråa - allt blir grått när det är den här årstiden. Faaan för det gråa, och fan för hösten!
Jag hatar det svarta, det blir svart efter klockan sju och sen blir det bara mörkare och mörkare. Till slut är det tillochmed mörkt när man vaknar. Fan för det svarta och fan för hösten!
Jag hatar mig själv ibland, för att jag inte kan se allt från den goda sidan. Jag vill prata med någon som verkligen fattar, har det likadant, ändå kan jag inte berätta allt. Fan för mig helt enkelt.


1 Oktober

Nu ska jag skriva min jävla deckare. Inga papper eller nåt. Men Fille i min klass sa: skit i papper skriv de bara:S . Han har ju skitlätt för sig, så tyst med filip:O jag vill faktiskt ha dom där papprena. - Men det går ju inte . HELVETE. får vara lite creative.
Men innan jag ska göra det där ska jag äta tacos, jag vet inte, men har för mig att man blir piggare av mat?:P haha! låter as korkat, men jag kanske tänker lite bättre om jag får mat i mig.
wish me g'luck

Midsommar, haha =)

puss

1 Oktober

Glömde skriva det i förra inlägget. Det är ju förfasiken 1a oktober! Det är ju typ två månader kvar till julafton?:S helt sjukt!
Den 22a den här månaden firar jag och Johan våran 11-månaders dag. Och månaden efter det är det 12-månaders dag, 1-års dag! Vad kuul!:D

Jag sitter hemma nu btw. Johan kom lite tidigare än "planned" och han skulle träna, fixaa massa med bilder för det är besiktning imorgon och gå på någon båtkurs precis som förra onsdagen, med Micke.
Så jag fick åka hem helt enkelt ;) Jag ska ju typ göra min deckare.. men jag har inga papper här hemma :/ helt sämst.. får fråga runt i klassen på msn eller nått och se fall dom kan skicka lite information.

Weell well, have a nice day! i won't
jo, när jag äter tacos, (från igår), som jag och Johan gjorde till oss och Mamma. Det blir väl höjdpunkten.

pusss

1 Oktober

Nu har jag bloggat i ett år! Otroligt fantastiskt av mig tycker jag! Haha mysigt! :D
Gz på mig och
http://HejAnnaW.blogg.se ! :D


Back to the real.. vaknade imorse, Johan höll på att fixa sig eftersom han skulle fotas med klassen sin klockan åtta. Och en lite rolig sak. AHHAA, hans mamma hade lånat hans bil i morse till jobbet, så han fick gå till skolan.. JOHAN-GÅ! HAAH känns lite roligt. :)
Jag kunde iafinte gå till skolan, det spöregnade och jag hade ont i magen & hvuudet :(, helt sämst. Nu önskar jag att jag hade gått endå. Vi har fan SO-prov på fredag och man ska lämna in "deckarn" till svenskan då.. en av dom stora uppgifterna, åh! FAIL . Fuck!

Sitter på angelicas dator, är hemma själv hos Johan, eller har varit det nästan hela dagen, Micke kom hem för en liten stund sen. Johan kommer hem om ca 50 minuter. Lägger upp någon bild, jag vet att det finns lite bilder på mig här =)
hihi.

Osöt? en fest 12 januari, här hemma hos pettersson..
sitter på den där stolen vid den där datorn nu också BTW! hahaha!


pusselipuss

RSS 2.0