Måndag.

Goddagens. Klockan är 15.41 och jag sitter framför min älskade dator, igen. Hur kan man hamna här hela tiden?.
Idag var det dum måndag igen. Jag hatar måndagar! Varför påminner det mig om katten gustaf? 8-)
Skönt att vara en katt ju, han borde inte hata måndagar, det är inte precis som han behöver kliva upp före åtta och gå till pesten? .. vi hade slöjd första timmen men vi började 08.20 IST för 08.10 grr, vilken sovmorgon! voff voff snarare.. jag vaknade, eller vaknade ska jag inte säga, men jag kom upp vid fem över åtta! yes. en dusch i en halvtimme och frukost i tio minuter + klä på sig, smink osv en kvart.. och då kommer man automatiskt till skolan klockan nio! uppsi.. men seriöst, fan jag pallar inte gå upp sju! det är PEST! jag hatar det.
Men i skolan, det var endå ganska chill dag. Fick reda på engelska provet, ingen hade fått mvg, men jag var en av dom som fick vg:), det e bra. Och på spanskan fick vi se på film för att vi klarade oss så bra på provet! 85.9 i medelgrejs..
sen lunch, soppa? uääk! shit på matlistan står det "passion för mat vecka" typ... soppa? yeah! men imorn vare typ ngt gott. Men resten typ vanligt. Sämst!
Sen svenska och sedan skulle vi gå ner till kyrkan med SO:n och vara där i ngn timme för vi håller på med religion där. Och det är mitt bästa ämne så jag räknar med mvg av mig själv på provet. Faktum är att jag räknar med mvg på nästan allt.. man ställer för mycket krav på sig själv! och då blir man bara stressad.. men men så ere väl för alla. eller?
i veckan har vi imorgon, matteprov sen på onsdag musikprov, och på torsdagen hemkunskapsprov! GÖÖH! pallar inte! men jag måste plugga nu tror jag:/
seee yaa,

Back on track

Hallå! Anna här. Länge sen man gjorde detta. Hade en blog för ett tag sen men den tröttnade jag på! men nu har jag bestämt mig för att den här ska jag inte tröttna på^.

Det är fredag - fredag betyder ledighet och ledighet betyder helg.
Jag älskar ledighet! Idag blir det nog en utekväll, igen. Hoppas det är lika mycket röj som förra! Då var det många ute. Min dag har vart ganska bra, 8.10 skola som vanligt, trött som vanligt på morgonen, är verkligen ingen morgonmänniska. Började med ett glatt spanskaprov! (?), det gick nog ganska bra. Tror jag men vet inte säkert, är så jävla stressad med alla dessa jävla betyg runt omkring hela tiden, det e ju nästan allt man tänker på, plugget,plugga,betyg, lalala är en jävla lallare nuföritden helt enkelt.
Efter det kom käre idrotten, vi spelade fotboll. Tur att vi har mentoren våran som idrottslärare, he get's what we like! haha låter lite halvtperverst! men han fattar att man inte ska springa runt och göra något tråkigt, så vi får lira fotboll rätt ofta. De nice. Efter det var det lunch och jag var såå hungrig så jag åt som .. som vanligt egentligen. Sen SO, och då fick vi reda på vårt skriftliga prov och dess betyg, jag & Jojo fick vg. GREAT! Tror det var dom enda som fick det i klassen?.
Sen var det svenska och då lämnade jag in min två veckors försenade uppsats .. men lärarn tackade och sa " bättre sent än aldrig! " ibland har dom ju så jävla rätt alltså. Haha!

OCH SEDAN slutade vi. Och ikväll som sagt ere röj! Men nu ska jag städa lite inför .. inför ingenting men jag är pedantisk och klarar inte att det e stökit! trots att jag städade hela lägenheten i måndags så ser det redan stökigt ut! enligt mig alltså. så nu ska jag börja med det, det lär inte ta så lång tid.
Du får ha det lika great som jag! haha ;) pusshej!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0