goa tider sörrö

tjavafaan
läget ? jag sitter här med matvraket perdie......... HAHA :P
käkar som en säl.
Men hon är en anka!
skoja
hahahaha, a men iallafall. ska till örebrocupen idag med laget . kl 18.00 skavi samlas på elon parkeringen, sen bär det iväg ;) är borta tills söndag.
det enda jagd kommer få damp på är att jag kommer sakna johan som tusingen:P kommer sms terra honom. Ja , det är fan fem dagar! shit asså
fett lång tid. har inte vart ifrån vararndra mer än en-två dagarn since vi blev tillsammans :O!

HÖRS NÅGON DAG EFTER DET :D


jag kommer sakna dig johan mest av allt, men jag älskar dig mer! i gues it beats it ;P haha!  men föralltid du och jag , det är allt jag behöver veta! JAG ÄLSKAR DIIG <<33333!

dagen rolls on

yes it does, just nu sitter jag hos JOHÄÄN! daadi skjussade ner mig för ca en halvtimme sen.
På måndag-onsdag ska jag, min syster marlene som dessutom är gravid:D, och pappa till landsort . Och sen på onsdag-söndag ska jag på örebro cupen med laget ;) jag är FETT taggad! shit asso vad jag ska goala.
eller vad säger du?

händer ikväll? imorgon?

kram ännie :)

morn morn världen.

godmorgon, eller ska vi säga god dag?kloockan är ju trots allt lite över två!
jajja, idag har jag latat mig, och legat i sängen tills halv ett. Hade ju trots allt inget att uträtta så vad fan. :)
Imorgon, och resten av alla dagar, när jag kan, ska jag ut och springa kl 9 på morgonen. Tror du att jag kan hålla det? höhö!

Tydligen blir det inget trosa med båten med älskling & hans familj, för båten hann inte bli klar.
Tror det blir middag med min släkt en liten stund, sen med hans. Och sen tror jag att vi ska till hagbergs lokalfest på torö, det ska tydligen bli askul? haha :P
vad ska du göra på midsommar?

kraam!

tja vafan!

WAAZZZUP NIGGGAH?
jag har kul! notnotnontontontontotnotntontotntotnotnotont pott. ajaavahänder`?
idag har jag vart i haninge med elin, köpte en klänning, ett par lack rosa skor, asstekiga, örhängen och ett armband.Man kan ju inte alltid hitta mycket! Elin köpte en klocka.. och nått mer? a mat ^^ haha

aja, sen åkte vi hem, fick skjuss av världens bästa johan till träningen , kom lite sent men vafan glider man med cabben nere gör de ju inte så mkt. haha ;D
haha, glömde lämna in licens grejerna för fotbollslicensen, min tränare frågade ifall jag visste var han bodde, så jag kunde komma och lämna den där, jag ba hm...*lite tveksamt*, då kommer granis mamma och ba; vafan anna du glider ju runt i bmw cab dee väl bara att glida förbi! haha fett skön

aja, sen fick jag skjuss av VÄRLDENS BÄSTA JOHAN till pappsen i ösmo. nu sitter jag här,i halvleken på sverige-ryssland.
Några kommentarer? - Sverige is the SHIT. då menar jag inte att dom är bra.. då menar jag verkligen
SHIT .

Ja,men vad händer efter matchen då? nått liv i ösmo förutom myggorna som surrar runt i huset? hmm a-datorn!
eller?

KRAM ANNA!

Idag är en ny dag

YES IT ISSS , eller vad säger du?
aja, lite om gårdagen. jag spenderade dagen med Elin, vi hade inte riktigt så mycket och göra.. skitväder och ingenting att göra = tv.. så vi glodde på det ett tag. ett antal diskutioner om "seventh heaven"'s perfekta liv kom upp:P Haha, !
Runt fem kom mammma hem, då hjälptes vi åt att göra potatisbullar & bacon, hur gott som helst.. favoritmaten nästan tror jag ;p.

Sen tog vi på oss fotbollskläderna och drog ut och lirade lite =), sen fixade vi till oss och erica kom, sen gick vi ut.
Påminde något otroligt om sommar-07 :P, när vi alltid var ute och gick/cyklade. Den sommarn var bra.
Den här sommarn känns helt annorlunda på något sätt :P, kanske för att jag har ett stabilt förhållande och är beroende av pojkvännen johan kanske? Det känns som om man inte kan slappna av försen man är med honom. Lite konstigt, inte vet jag. Känner du som har pojkvän och är superduperkär också så? haha! ;)

Jajo, men klockan ett på natten kom Johan och hämtade mig med sinnya bil... höhö! En bmw 320 cab! haha, ashärlig. Vi skjutsade hem Erica, och eftersom vi redan var vid elin gick hon några ynka steg hem ;), sen åkte jag och Johan hem och sov. Han som jobbar idag skulle även upp sex... fick ungefär sova i fyra och en halv timme, den stackars pojken! :P.
Själv låg jag och sussade till elva halv tolv. höhö! feeett bra. Och eftersom han jobbar med några som "mekaniker" på ett bageri, ungefär 30 METER ifrån sitt hus, tog han med sig en påse nybakta bullar hem på lunchen kl 12. :D, ett glas mjölk och två bullar blev min frukost. hur bra som helst.
Sen skjussade han hem mig i sin glidar bmw^^ ahahhaha..soft :) , och nu sitter jag här. runt 4-5 ska han skjussa upp mig till pappa så ska jag vara där tills torsdag eller fredag.. vet inte riktigt =).


KRAM ANNA

Igår & idag :)

Hej igen, hur mår de kära läsarna denna vackra söndagskväll? Jag mår prima ballerina.
Johan har precis åkt hem för att sova, han har ju hard work work imorgon. Och jag orkar faktiskt inte riktigt lägga mig och sova klockan tio när jag inte har något att göra imorgon anyway.. Hehe ! :)

Menmen, igår & idag , en liten sammanställning kanske?`- Jag, Johan, Dennis & Jennifer, vi åkte ut på sjön med Dennis båt igår och tältade, grillade och mös.
Det var väldigt trevligt, dagen såg ju hel regnig ut, vi kom ut på kvällen runt sju till dit vi skulle. Vi åkte faktiskt till det kände, haha, sågviken. Jennifer och jag tyckte skogen såg ovanligt svart ut och fick lite svårt att sova i tältet sen.. haha ;D men det gick ju bra trots allt! Och idag gick vi upp runt nio. Ja, dom andra ialf.. jag vaknade av att dom tagit ner alla tält pinnar och hade helt tält grejen över mig. Haha! :P Men, det gick ju bra det med ;D.

Sen drev vi bara runt på sjön ungefär, eller ja. Sen åkte vi till rassa och solade och grillade lite där, sen hemgång.
Efter det har jag och Johan nästan bara legat och latat i sängen kollat på tv & myst :).

Tänkte lägga in bilderna, men kom NU på att det är johan som har dom på sin mobil.. och han sussar ju nu!:P Så lägger in dom i efterhand imorgon!


kram anna! :)

btw, händer ikväll?

Morn morn

godmorgon, nu har vi vaknat här hemma hos dennis och jennifer :P
ingen stökig ungkarlslya, asfint ju :).
Igår lagade mästerkocken dennis , eller ja, grillade han kyckling på uteplatsen. Och flashiga dom är så hade dom en fritös också, så vi fick grillad kyckling och friterat ;D pommes.
Sen låg vi allihoppa och kollade på tv och film, åt godis och mös.
Johan somnade efter ett tag, och förkyld som han är sov han med rätt så öppen mun, haha så dennis tyckte han såg törstig ut så han hällde vatten i munnen på honom! haha :D
"FITTA" skrek johan när han vaknade med munnen full med vatten - då jag, jennifer och dennis asgarvade:P haha!
Sen tog vi ut bäddsoffan så fick jag och Johan sova där, men vi låg kvar en stund och kollade tv. Johan och Dennis somnade, som två hårt utarbetade män på en vardag ;), och jag och jennifer låg och skrattade åt borat på tvn. haha!

sen vaknade vi för en stund sen, åt frukost osv.
Johan hade med sig massor med färskt bröd från bageriet^^ soft :D.

idag har vi inte några direkt planer. johan dennis och jennifer ligger och kollar på svamp bob fyrkant. får väl joina dom!:P

lördag, händer ikv?

kram anna :)

IKVÄLL!

Ikväll ska jag och Johan upp till Dennis Asplund och hans tjej Jennifer i vh, han har flyttat hemifrån och har eget nu!
Det var tydligen också radhus, det ska bli kul och se. Om det är som en ungkarls lya, helt stökigt och aa, eller helt stilrent ;), vi får se!
Vi ska förmodligen grilla osv.. kommer bli mysigt!

 eller  ?
haha :D:D





vad händer ikväll, alla andra ?

kram anna! :)


13e juni!

Hallå! hur är läget? jag har tyvärr inte skrivit på ett tag.. det suger. Jag har verkligen tänt att skriva jättemånga dagar men det har liksom inte bara hänt. Jag vet inte.. det blir nog ingen speciellt bra Blondinbella av mig inte ;).
Men vad har hänt då? har väl inte skrivit på mer än en månad kanske.. hmm.. Något intressant. Jo, jag Erica, Filip, Carimo, Mergim, Paulina & Amanda serverade på niornas bal. Vi hade vit skjorta, svart skärp i midjan, svarta korta shorts. Tjejerna alltså! Och killarna var så stiliga så.
Det var förra torsdagen. Och i fredags tog ju en massa jag och Johan känner, mest Johan då men jag känner ju några jag med =), Det var verkligen roligt att se alla så glada =P. Vi var på Mumpas sån där grej efter, där vi åt osv.. han fick en bukett blommor av mig=) haha!
Sen på kvällen där var vi på "förfest" hos Sara. Det var trevligt, och efter det skulle alla till TG. Ånej tänkte ju jag då, men vi fick in mig där med.. haha SOFT! det var roligt, !
Sen var det konfirmation i söndags, det var skönt att det äntligen var slut! Inga mer helgen i kyrkan inte, gud så skönt. haha Gud!, aa. Sen i måndags hade klassen sin mentor dag. Det var mysigt. Vi var i stadsparken och chillade först, sen åt vi kebab/pizza på en pizzera. Sen körde vi tennis som förra året på tennisbanerna här i nynäs.
Och i tisdags var det skolavslutning, hur skönt som helst! Vi fick betygen, och jag är väldigt förvånad över mina, jag har vart så otroligt SÄMST ! den här terminen.. fick 8a vg och resten g. Det är rätt bra med tanke på min frånvaro osv..
Efter det åkte jag och Johan ut och åt. Mysigt,

Det har ju vart en otrolig värme här i sverige, gud så skönt det har varit! Har haft så otroligt många mysiga dagar med pojkvännen & kompisarna. Och mer ska det bli, nu börjar ju förfan sommarn! Har nog inte riktigt gått in på dt här med sommarlov, men nu känner jag att det är på g!:) Mysigt! ska leva livet till 100 % i sommar. GUD så härligt!

kram anna! :)

PS. jag försökte läggain bilder från alla dessa tillställningar, men det går inte :S får se senare om de går!

KILLAR, READ THIS

1. Vad du än gör, dyk inte bara upp hemma hos henne. Hon går runt i bara underkläder precis som dig..

2. Var aldrig otrogen. Det kanske verkar som att "ingen nånsin får reda på det" men tjejer berättar allt för varandra om allt. Hon kommer få reda på det till slut och då ligger du risigt till!

3. Var försiktig med varenda manliga släkting till henne. Vilken som helst av dem skulle kunna spöa ner dig på ett ögonblick och många skulle inte ens vänta på det ögonblicket.

4. Missa aldrig ett tillfälle att berätta för henne hur vacker hon är.

5. Säg aldrig nej när hon vill pussa dig framför dina kompisar. Om dom skrattar är det för att dom är avundsjuka.

6. Om hon slår dig hårt, så förtjänar du det.

7. Var inte rädd att röra henne om du vill det. Om hon är tillsammans med dig så är det för att hon vill vara med dig.

8. Om du inte har sex med henne, säg inte till dina kompisar att du har det.

9. Du kan vara lite snuskig med henne privat, det är sant.. de flesta av tjejerna tar faktiskt inte illa upp.

10. Alla tjejer äter inte som flugor, många av dom äter som lejon.

11. De flesta av tjejerna bryr sig inte om dom betalar hälften, men dom pratar om det med sina kompisar (igen). Tänk på att om du låter din tjej betala hälften hela tiden, kommer alla att få reda på det och dina kompisar kommer att veta att du är snål.
-Behöver du verkligen dina pengar så mycket? Var en man, betala åt henne.

12. Alla tjejer ska slutligen få tre saker av sin pojkvän:
-Ett gosedjur
-En av dina tröjor
-Något som visar hur mycket hon betyder för dig

13. Se alltid till så att hon kommer hem säkert så ofta som du kan. Om du släpper av henne någonstans, följ med henne ända till dörren. Om du inte släpper av henne, ring henne och se till så att hon har kommit hem säkert.

14. Om en kille får henne att känna sig obehaglig, är det din plikt att slå ner honom, eller åtminstone snacka med tönten.

15. Om du står med henne och pratar med någon av dina tjejkompisar, tryck henne närmare mot dig så hon känner att det är hon som är i centrum.

16. Aldrig ALDRIG slå henne, även om det är på skämt. Även om hon "slår dig" på ett skämtande sätt och säger "Du är så dum" eller något, gör aldrig några gester tillbaka om hon inte är med på det, eller ni "låtsasbråkar"

17. Följ med på en tjejfilm lite då och då. Hon bryr sig inte om ifall du tycker om den eller inte, det betyder bara mycket att du följde med.

18. Om du inte kommer överens med hennes djur, föräldrar, eller vänner
- Var en Drömprins mot hennes vänner, Mr. Artig till hennes föräldrar och var noga med att vara snäll mot djuren även om dom är dumma mot dig.

19. Flirta aldrig med deras morsor.. det är bara knäppt.

20. Bli inte helt tokig när hon PMSar. Det är inte äckligt och det får henne att känna sig jättelessen, så var förstående.

21. Om du inte tycker om sättet hon kör på - Kör själv

22. Om ni har blivit ett officiellt par och du ska presentera henne för dina kompisar, så är det JÄVLIGT bäst för dig att du presenterar henne som din flickvän.

23. Stressa inte upp dig över var ni ska gå om ni ska på en dejt. Hon vill egentligen bara vara med dig.

24. Om hon säger att hon har ont någonstans, massera försiktigt utan att hon säger till dig.

25. Tjejer är ömtåliga. Även om ni skojbråkar/brottas var väldigt försiktig.

26. Memorera hennes födelsedag för guds skull! Glömmer du den
- Ditt liv kommer bli förstört.

27. Duscha inte hel i Cologne men lukta gott. Spray-Delay-Walk away funkar bäst.

28. Ge henne inte något dumt i julklapp, födelsedagspresent eller på alla hjärtans dag. Det måste inte vara dyrt, men måste vara betydelsefullt. Smycken är alltid uppskattade, men inte det viktigaste för alla.

29. Om du inte älskar henne, så var inte tillsammans med henne, vänta inte med det och låt inte henne upptäcka det. Det kommer bara göra mer ont om du drar ut på det.

30. När ni har varit tillsammans ett tag, tänk på att hon verkligen litar på dig. När du har en flickvän som verkligen litar på dig, har du ett mycket större ansvar, privilegium och mer kontroll än du tror, de flesta killar skulle mörda för att få sån kontroll och det kan förstöras på en nanosekund.

31. Prata inte om dina ex och åk inte och träffa dom, eftersom det är dåtid.

RSS 2.0