BACK ON TRACK

Nu ska jag öva fram mina flashbacks och visa vad jag har gjort dom senaste fem dagarna.. hmm, dålig bloggare?
statistiken lär ju ligga på 0 iaf.. men nu ska vi inte deppa, nu ska jag redovisa dagarna sen onsdag!:D
ONSDAG: På väg till simhallen med 8b!
Fille lånade ericas fjällis på vägen, höhö!
Precis gått från lunchen, jag&carimo sitter och väntar på bussen till simhallen.
  Dagens outfit för förra onsdagen alltså.
Träningshårdband vitt h&m,
Röd "tubklänning?" gina tricot.
svarta tights lindex
nervikta high-knees strumpor h&m
rosa/vita rutiga tygskor som jag & ellen köpte i sommras, underbara!

Efter simhallen åkte vi hem, jag hade busskorten för klassen"ansvarige anna", tjejerna var för sega så killarna fick ta busskorten och så missade alla tjejer såklart bussen. Kunde ju inte disss perdie så jag stanna kvar jag med;P.
Efter hemfärd med tåg gick jag och erica långt som fan den dagen, promenad dag var vad det var. Sen åt vi på grillen också.. men det lär vi ju ha gått av oss.
På kvällen var jag med johan, vi solade solarium runt 21.00, sen hemfärd & sova.
Lite halvt efterbliven bild men skitsamma:D,
TORSDAG:

På torsdagen såg jag dessa små vackra varelser poppa upp ur löven! Blåsipporna växer för fullt här i vackra nynäshamn, våren är på väg! :)
Torsdagens klädsel var jävligt slak, vaknade ungefär fem i åtta och var i skolan fem över!

FREDAG:

Fredagen var vi i skolan tills runt halv ett, sen gick vi på "utställning" nere i bibloteket med våran mentor sofie. det var niorna i skolan som målat.
Vi fick sluta när vi tyckte att vi var klara med tittandet, så alla gick typ direkt.. höhö. men en favorit av alla var en gabriell från nian som hade målat av sig själv tror jag.. den var ju absolutely aaaas snygg! :) konstnär tror jag nog där, haha ;P.

Efter skolan åkte jag, erica, jojo & katten till haninge. SKulle fixat prao men det blev inte riktigt så.. höhö. katten & jojo drog efter en stund till jojos brorsas lägenhet vid hökarängen i stan, skulle ha den helgen ut. Jag och erica var med phille, en polare från haninge, en sköning faktiskt.
sen åkte vi hem runt sju, var en stund, vi skiljdes som vanligt åt till våra pojkvänner:P! haha. Jag och Johan sov tidigt för på lördagen hände nämnligen..

LÖRDAG:
Jag&min ÄÄLSKADE johan går upp 07.00 , eller ja han går upp, försöker få upp mig(morgontrötta anna.se) men det går ju inte så bra.. han får problobly ta till lite bättre taktiker för att få upp mig, till slut började han hoppa på mig och dra av täcket så jag fick damp. men jag vakna iaf!:P haha! sen satte vi på as hög musik(på johans pappa, mickes order!) för att angelica och GANSKA många till ställt så mycket oväsen när dom kom hem mitt i natten från en fest:D haha ja, alla vaknade ju iaf:P
Sedan åkte jag och johan i skodan till SKARA.. och skulle köpa fäljar till hans pontiac:D 20 tums fäljar, as snyygga !

On way to skara, sexyyyy
Kom fram dit runt tolv, köpte fäljarna för en stor summa.. abow! hahaha!

Sen åt vi på ett burger king på vägen, ofantligt gott! en crispy chicken meal x 2 för mig + en garlic. asgott!

Kom hem runt fem... (17.00)
Skruvade på däcken med de fina fäljarna på pontiacen, look and see
Fina va?

Såhär såg det ut när det var klart! johan ska dock lacka om hela bilen osv.. men dom bilderna kommer väl om ca en månad:D
Och så fin var man efter.. men värt var det, eller?!:D hahaha! :D

Efter att fixat med fäljarna, jag och johan, så grillade hela familjen pettersson + jag och hagberg och åt mumsigt kött med stekt potatis och bea. det var verkligen mysigt, man känner hur våren smyger sig fram och så känner man den underbara doften av att någon grillar, hur underbart är inte det på en skala?! 10000!
Sen åkte vi lite med seger i hans impala, från 1965, den e fin tkr jag.. såhär ser den ut.:
Fiin va ? :)
Tog en söt bild på johan också;
TÖTNOS! <3

SÖNDAG:

Jag åkte med JOhan& Micke till bjuris när dom fixade med pontiacen, sedan hem. Kollade på film runt nio-tio med johan, angelica, mumpa, tm, elin.. "the eye" en ny skräckfilm som johan tankade. HAHAHAH kommer aldrig glömma när ljudet lagga och alla hoppade och skrek i rummet, aaskul! hahaha:P
sen åkte ja & johan hem till mig och sov. kunde inte sova själv med tanke på skräckfilmen. precis när i'm legend bilderna försvunnit ur mina drömmar kommer det en massa nya bilder från "the eye.." hahaha...;/

MÅNDAG, IDAG!
Gick till skolan, slöjden första. eller ja , åkte med j :P . kom på att prao lappen skulle vara inne idag, så om man inte ville att skolan skulle välja åt en fick man fixa under skoldagen eller få en utvald. jag åkte med johan på lunchen till mitt gamla dagis och frågade där. dom sa tt dom skulle återkomma om det gick eller inte.
Och  nu när jag sitter här hemma ringer dom och jag är.. väälkommen som få ;) sooft. dom kunde dock inte svara på om natta fick, jag tror det blir så att hon får fråga själv..:O;/ men de går säkert tror ja.
nu ska jag plugga lite, sttäda och senare umgås med älskling.
hur har ni haft det dessa dagar? haha :)

CIAO DEAAR .. READERS?:)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0