t.L

Tomas ledin! kan det bli bättree! Fan jag vill ha sommar igen så jävla hårt.
Tänk "helt galen i dig" "Vi är på gång" "500 dagar om året" bara sånt där masssa mysigt, sitta ute på en altan, softa lite lite öl, lite vattenpipa och lite chillnatiooooooooon.. Fan vad mysigt! Eller bara vara ute på landsort med folk man älskar, det är ju så jävla underbart! Sitta ute på klipporna vid solnedgången och sen dra till den underbara söta lilla puben i västhamn!
Dra ut med båten när solen är som varmast, softa på en ö, grilla och bara softaaaa!
Fan vad jag älskar sommaren.

Helt galen i dig är nog endå den bästa. Kommer ihåg.. var det sjuan? Vi satt i musiksalen, våren hade börjat komma och så fick hela klassen sjunga den. Haha galet.. kommer ihåg en sån liten sak, bara för att vi skrek och sjöng som idioter, killarna som en hockeykör och tjejerna som viva lá britney spears.
Fyfan, tider! Fast de kommande tiderna blir nog fan bra dom med!
FÖR NU ÄR JAG HELT GALEN, GALEN I DIG, I DITT HIMMELSKA LEENDE, I DITT SKRATT, HELT GALEN, GALEN I DIG, JA ATT VARA FÖRÄÄÄLSKAD, DET MÅSTE KÄÄNNAS SÅÅHÄR !
Knäppis jag är. Nej jag har såhär skönt ont i magen! alltså, haha.. inte ont, utan typ skönt. :S Som pirrigt, man längtar efter nått eller nått. Vet inte varför och vet inte vad.. . Konstigt!

Nej nu ska jag fortsätta sjunga helt galen i dig och tagga till! ciaaaaaaaaaaaaaao

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0