3 November

björn axén idag alltså, vaknade runt åtta av en stor björn som skulle krama mig, (johan med sin vinter jacka) och sen var det bara att hoppa in i duschen och göra i ordning sig. Johan hade ju såklart glömt att lägga nyckel så jag fick ta mig ut på annat vis? hahaha, herrregud:P.
Började elva på b.a och hade lunch 1-2 och slutade tre.. ahaha lång dag? fick gå hem för att Lina, min kusin, kände sig krasslig och behövde gå hem.
På tåget hoppade Linda.A på vig årstaberg(tror jag) så satt jag med henne ner till nynäs.

När jag skulle springa till tåget som givk 15.22 från centralen, kände jag mig precis som en sån där city-girl, haha! hade precis köpt en latte på pressbyrån, hade cosmopolitan i ena handen och väskan åkte ner i armvecket och jag sprang. håret fladdrade och lalla. och självklart tappat jag alltihop när jag ska visa biljetten för den där spärr grejen. woho! han skrattade där inne. tur att han itne var någon jobbig gammal gubbe som verkligen irriterade sig på dagens ungdomar, utan han var en snäll ung kille och när jag sa Nynäshamn log han lite flirtigt och sa så långt? ;) haha :P jag gled upp för trapporna, satte mig ner med en duns på bänken. en halv minut senare kom tåget. soft!

åt på burger king på lunchen! MUMS! men så blir det nog bara en gång till. annars blir jag nog tjock av allt mcdonalds&burgerking .. i två veckor. höhö!
stackars 94orna som får gå i skolan. höhö.

see ya!
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0